Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή, όπως ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου.

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου. Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Η ορκωμοσία τoυ νέoυ υπουργoύ και του νέου αναπληρωτή υπουργού πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ανακοίνωση για την τοποθέτηση του βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, εξέδωσε η ΔΕΕΠ ΝΔ Κυκλάδων.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Κυκλάδων συγχαίρει τον συντοπίτη μας κ. Γιάννη Βρούτση, για την τοποθέτησή του στη Κυβέρνηση, στη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού. Είμαστε σίγουροι πως το έργο που θα παράξει, θα ανταποκριθεί στο μέγιστο στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Ευχόμαστε τα καλύτερα για τη θητεία του νέου Υπουργού.

ΔΕΕΠ ΝΔ Κυκλάδων

Η ΕΠΣ Κυκλάδων συγχαίρει τον Γιάννη Βρούτση για τα νέα του υπουργικά καθήκοντα.

“Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα Σωματεία-μέλη της Ε. Π. Σ. Κυκλάδων, ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ τον Κυκλαδίτη Βουλευτή και Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού από σήμερα Ιωάννη Βρούτση και του ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία στο δύσκολο έργο του.

Είμαστε σίγουροι ότι οι πόρτες του Γραφείου του θα είναι ορθάνοικτες συνεχώς για την επίλυση των προβλημάτων και για την Πρόοδο του Ελληνικού Αθλητισμού.”.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *