Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον ευεργέτη του νησιού μας κ. Πάνο Ξενοκώστα, τον όμιλο ΟΝΕΧ και το ναυπηγείο ΟΝΕΧ Σύρου, για την τεράστια οικονομική στήριξή τους για άλλη μια φορά στην ομάδα μας.
Η ΟΝΕΧ είναι από τους φιλάθλους εκείνους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και σκοπεύουμε να το κρατήσουμε έτσι.
Γι’ αυτό και δείξαμε δια παντός την πόρτα σε αυτούς που ήθελαν να το μετατρέψουν σε πεδίο μάχης για τους δικούς τους λόγους.
Γι’ αυτό οι ίδιοι είδαν δια παντός την πόρτα του Νεωρίου να κλείνει, γιατί και εκεί τα ίδια επεδίωξαν ξεχνώντας τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα τον ευεργέτη τους και την ζωή τους πριν από αυτόν.
Γι’ αυτό και είδαν κάποιοι από αυτούς δια παντός και την πόρτα του νησιού μας να κλείνει, ξεχνώντας ποιοι ήταν όταν ήλθαν στο νησί μας και ποιοι έγιναν με την ανοχή μας και τις πλάτες άλλων.
Όσο γι αυτούς που έμειναν πίσω θα πρέπει να καταλάβουν πως οι πόρτες μας έχουν κλείσει και είναι ανεπιθύμητοι δια παντός, όσοι εκμεταλλεύονται τα αθλητικά ιδεώδη, τις περιουσίες άλλων και τα όνειρα μιας ολόκληρης κοινωνίας για τα δικά τους σκοτεινά και υποχθόνια σχέδια.
Ζήτω η ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ. Ζήτω τα ναυπηγεία ΟΝΕΧ Σύρου. Ζήτω η Σύρος

 

Το Δ.Σ. της ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *