Στον ορισμό Αντιδημάρχων προχώρησε σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024 ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος.
Αντιδήμαρχοι Θήρας ορίζονται οι εξής, με αλφαβητική σειρά:
1. Αργυρός Νικόλαος – Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Εκκλησιαστικών θεμάτων και υπεύθυνος για την Δημοτική Κοινότητα Έξω Γωνιάς.
2. Βαρβαρήγος Γεώργιος – Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Περιουσίας για το βόρειο τμήμα του νησιού (Δημοτικές Κοινότητες Θηρασίας, Οίας, Ημεροβιγλίου, Βουρβούλου, Θήρας, Καρτεράδου και Μεσαριάς), των Παιδικών Σταθμών, του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, υπεύθυνος για την Δημοτική Κοινότητα Οίας και την Δημοτική Κοινότητα Θηρασιάς.
3. Καμπουράκης Νικόλαος – Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Δημοτικής Αστυνομίας και υπεύθυνος για την Δημοτική Κοινότητα Μεσαριάς.
4. Κατσίπης Νικόλαος – Αντιδήμαρχος Παιδείας, υπεύθυνος για την Δημοτική Κοινότητα Πύργου Καλλίστης και Δημοτική Κοινότητα Μεγαλοχωρίου.
5. Λειβαδάρος Ανδρέας – Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Κοιμητηρίων για το νότιο τμήμα του νησιού (Δημοτικές Κοινότητες Βόθωνα, Έξω Γωνιάς Επισκοπής Γωνιάς, Πύργου Καλλίστης, Μεγαλοχωρίου, Εμπορείου και Ακρωτηρίου), Αδέσποτων Ζώων, υπεύθυνος Δημοτικής Κοινοτητας Εμπορείου και Δημοτικής Κοινότητας Ακρωτηρίου.
6. Λιγνός Ιάκωβος ως Αναπληρωτής Δημάρχου σε περίπτωση απουσίας, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πολιτικής Προστασίας, υπεύθυνος για την Δημοτική Κοινότητα Ημεροβιγλίου και Δημοτική Κοινότητα Βουρβούλου.
7. Μάινας Ιωάννης ως Αντιδήμαρχος Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων, Καταστημάτων, Περιουσίας για το νότιο τμήμα του νησιού (Δημοτικές Κοινότητες Βόθωνα, Έξω Γωνιάς Επισκοπής Γωνιάς, Πύργου Καλλίστης, Μεγαλοχωρίου, Εμπορείου και Ακρωτηρίου), Ενέργειας, Φυσικών Πόρων, Γεωθερμίας και υπεύθυνος για την Δημοτική Κοινότητα Επισκοπής Γωνιάς.
8. Τον Ιωάννη Ρούσσο, ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Κοιμητηρίων για το βόρειο τμήμα του νησιού (Δημοτικές Κοινότητες Θηρασίας, Οίας, Ημεροβιγλίου, Βουρβούλου, Θήρας, Καρτεράδου και Μεσαριάς), για την Κίνηση των Οχημάτων, την Ενδιάμεση και Οριστική λύση της διαχείρισης των απορριμμάτων και υπεύθυνο για την Δημοτική Κοινότητα Καρτεράδου.
9. Τον Τζούρο Ελευθέριο, ως Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και υπεύθυνο για την Δημοτική Κοινότητα Θήρας.
Μπορείτε να δείτε την σχετική Απόφαση εδώ:
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A1%CE%A9%CE%92%CE%9C%CE%A9%CE%A1%CE%9D-%CE%9A%CE%9F%CE%95

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *