Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη σύσταση του νέου Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ημεροβιγλίο.
Επιθυμούμε να προσκαλέσουμε όλους τους Ημεροβιγλιανούς, διαμένοντες, επιχειρούντες, αλλά και απανταχού φίλους του Ημεροβιγλίου να εγγραφούν και να συμμετέχουν με ενθουσιασμό σε αυτή την κίνηση πολιτών που στόχο έχει την προστασία και ανάδειξη του Ημεροβιγλίου.
Σκοπεύουμε με ουσιαστικές δράσεις, να ενισχύσουμε, να υποστηρίξουμε αλλά και να επιταχύνουμε την επίλυση ζωτικών προβλημάτων για την ποιότητα διαβίωσης στο Ημεροβίγλι.
Παροτρύνοντας, κινητοποιώντας και υποστηρίζοντας με προτάσεις τις ενέργειες που θα πρέπει να κάνει η
Τοπική και η Δημοτική αρχή για την δημιουργία, αναβάθμιση και εν γένει καλή λειτουργία των υποδομών του χωριού μας, τον καλλωπισμό, την τάξη, την προστασία του φυσικού Περιβάλλοντος, ώστε να επιτύχουμε την βελτίωση της καθημερινότητας όλων των κατοίκων και ως αποτέλεσμα τελικά και των επισκεπτών.
Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ημεροβιγλίου «Σκάρος» επίσης φιλοδοξεί να ενεργήσει ως ομάδα Πολιτιστικών δράσεων που θα εμπλουτίσουν το χωριό μας με επιλογές και ευκαιρίες ψυχαγωγίας, δια βίου μάθησης και ενημέρωσης που στόχο θα έχουν να ενώσουν και πάλι τον κοινωνικό μας ιστό μέσα από καινοτόμα δρώμενα για όλες τις ηλικίες.
Προσβλέπουμε να καλωσορίσουμε όλες και όλους τους ενδιαφερόμενους στο Σύλλογο μας!

 

 

Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ημεροβιγλίου «Σκάρος» 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *