Νέος σταθμός στην περιοδεία του υπ. Βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππου Φόρτωμα, το νησί της Σίφνου, όπου αρχικά επισκέφθηκε το Δημαρχείο και πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τη Δήμαρχο, Μαρία Ναδάλη. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τη δημοτική αρχή και ο σημαντικός ρόλος που διαδραμάτισε, τα τελευταία χρόνια, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, στην ανάπτυξη  του νησιού.

Κατόπιν, ο υπ. Βουλευτής, είχε την ευκαιρία να βρεθεί στον Όρμο Φυκιάδας, στο πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου και να συναντηθεί με τους προσκυνητές του δυσπρόσιτου ομώνυμου Ιερού Ναού. Τέλος, επισκέφθηκε περιοχές του νησιού και πραγματοποίησε πλήθος συναντήσεων με κατοίκους και επιχειρηματίες, στις οποίες τέθηκαν υπόψη του διάφορα θέματα που τους απασχολούν.

Μετά την επίσκεψή του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Στη Σίφνο, όπως και στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων, η Κυβέρνηση διασφάλισε κονδύλια για σημαντικά έργα που είχε ανάγκη ο τόπος. Κοινή βούληση όλων μας είναι να απαντώνται όλες οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και να δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες για την καθημερινότητα των νησιωτών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την πρώτη ημέρα της θητείας του, στήριξε τα νησιά μας με έργα που καμία άλλη Κυβέρνηση δεν είχε κάνει ποτέ! Συνεχίζουμε #mazi να αλλάζουμε όλα όσα μας κράτησαν πίσω!»