Το σοβαρό πρόβλημα μη λειτουργίας του Ταχυδρομικού Πρακτορείου ΕΛ.ΤΑ στην Αντίπαρο ανέδειξε και έθεσε, με ερώτηση που κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας, προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη.

Στην ερώτησή του, ο κ. Φόρτωμας, τόνισε ότι στην Αντίπαρο δεν υπάρχει καμία ενεργή Ταχυδρομική Υπηρεσία, καθώς το Ταχυδρομικό Πρακτορείο των ΕΛ.ΤΑ έχει σταματήσει να λειτουργεί, λόγω προβλημάτων στέγασης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Φόρτωμας, η προσωρινή λύση που έχει δοθεί με την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Αντιπάρου από τα ΕΛ.ΤΑ Πάρου δύο φορές την εβδομάδα, δεν αποτελεί λύση για τους συμπολίτες μας, καθώς η εξάρτηση από τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, είναι μεγάλη. Επιπλέον, οι ηλικιωμένοι κάτοικοι αναγκάζονται να μεταβούν στην Πάρο για να λάβουν τη μηνιαία σύνταξή τους και να πληρώσουν λογαριασμούς, εξαιτίας της έλλειψης εξοικείωσης με την τεχνολογία.

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κατέθεσε την ερώτηση προς τον κ. Υπουργό, ζητώντας ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες επαναλειτουργίας του Ταχυδρομικού Πρακτορείου των ΕΛ.ΤΑ στην Αντίπαρο και για τις ενέργειες που θα γίνουν, με σκοπό την καλύτερη λειτουργία και στελέχωσή του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *