Πραγματοποιήθηκε χθες η εκπαιδευτική εκδρομή στη Νέα Καμένη των μαθητών του Γυμνασίου Εμπορείου και των εκπαιδευτικών, που τους συνόδευαν, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στο χώρο από την Αναπληρώτρια καθηγήτρια του ΕΚΠΑ κα Παρασκευή Νομικού.

Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν το νέο φυλλάδιο της ΓΕΩΘΗΡΑ, η κα Νομικού δε κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, τους ενημέρωσε και για τη λειτουργία της νέας εφαρμογής στα κινητά (mobile application) του ψηφιακού ξεναγού για το Ηφαίστειο.

Όσοι συμμετείχαν στην εκπαιδευτική εκδρομή εντυπωσιάστηκαν τόσο από την διαδρομή που έκαναν, όσο κι από όσα έμαθαν για το Ηφαίστειο μας.

Την Παρασκευή 9:00 το πρωί ο Δήμος Θήρας και η ΓΕΩΘΗΡΑ, σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και τις Διευθύντριες του Ειδικού Σχολείου και του Δημοτικού των Φηρών, συνεχίζουν τις εκπαιδευτικές δράσεις με την ενημέρωση των μαθητών των σχολείων αυτών.

Η Αναπληρώτρια καθηγήτρια του ΕΚΠΑ κα Παρασκευή Νομικού θα μιλήσει στους μαθητές για την ιστορία του Ηφαιστείου και θα προβάλλει διαφάνειες, ώστε τα παιδιά μας, που είναι το μέλλον των νησιών μας, να γνωρίσουν καλύτερα την ιστορία του τόπου μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *