Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Άρης  Ρώτας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Με σχέδιο για τη Σύρο” παρουσίασε τους πρώτους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους της παράταξής του.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του σχετικού δελτίου τύπου της Δημοτικής Παράταξης:

Με “αέρα” νίκης ο Άρης Ρώτας στην παρουσίαση μελών του συνδυασμού του

Στον κατάμεστο από υποστηρικτές και φίλους του χώρο του Κλωστοϋφαντουργείου Ζησιμάτου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των πρώτων 50 υποψηφίων του συνδυασμού “Με σχέδιο για τη Σύρο” του υποψηφίου Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης, Άρη Ρώτα.
Παρόντες στην εκδήλωση, πέραν του πολυπληθούς κοινού, αυτοδιοικητικοί και των 2 βαθμών αυτοδιοίκησης, ακόμα και πρώην δήμαρχοι όπως ο Γιάννης Μανούσος, ο Δημήτρης Ρούσσος και ο Γιώργος Μαραγκός.
Στον λόγο του ο κ. Ρώτας έδωσε τις απαντήσεις του σε όσα του καταλογίζουν για μη εμφάνιση του την προηγούμενη περίοδο, διευκρινίζοντας πως “η απάντηση είναι απλή. Εργαζόμασταν εντατικά, μεθοδικά και στοχευμένα, για να καταρτίσουμε το πρόγραμμα δράσεων της επόμενης μέρας, αλλά
και το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας. Ένα ψηφοδέλτιο το οποίο το χαρακτηρίζει η ποιότητα
και η ικανότητα των υποψηφίων μας να φέρουν εις πέρας οτιδήποτε τους ανατεθεί”.
Ο κ. Ρώτας αναφέρθηκε στη σύνθεση του συνδυασμού του, ο οποίος πλαισιώνεται από άτομα με φρεσκάδα, νέα αντίληψη στην πολιτική, χωρίς δεσμεύσεις, με ορμή, με σοβαρότητα,
με όνειρα και όραμα για το μέλλον, που συμπληρώνεται από έμπειρους αυτοδιοικητικούς, με την γνώση και τη σύνεση που επέδειξαν στην αυτοδιοικητική τους διαδρομή.
Αναφερόμενος στα μέλη του συνδυασμού του είπε πως “ο καθένας στο είδος του, στον τομέα του αλλά και στην κοινωνία έχει πολύ καλή έξωθεν μαρτυρία και έχουν όλοι την δική τους
ξεχωριστή διαδρομή… Ένας συνδυασμός αντιπροσωπευτικός όλης της κοινωνίας,γεωγραφικά, κοινωνικά και επαγγελματικά”.
Κλείνοντας, έδωσε μήνυμα νίκης, σημειώνοντας πως “αυτοί είναι οι άνθρωποι που μπορούν να φέρουν τη Σύρο, ως πρωτεύουσα των Κυκλάδων, στην θέση που της αρμόζει”.