Παραιτήθηκε από τη θέση της Γενικής Γραμματέα στο Υπουργείο Τουρισμού η Βίκυ Λοΐζου για να πολιτευτεί στις Κυκλάδες με τη Νέα Δημοκρατία και να διεκδικήσει μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο στις επόμενες εκλογές.

Ακολουθεί η δήλωσή της κας Λοΐζου:

Αφήνω τη θέση της Γενικής Γραμματέα στο Υπουργείο Τουρισμού για να κυνηγήσω ένα καινούργιο στόχο: την υποψηφιότητά μου στις επόμενες Εθνικές Εκλογές, στον αγαπημένο μου τόπο – τις Κυκλάδες.

Νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση… δεν ήταν και λίγα αυτά που καταφέραμε για τον ελληνικό τουρισμό στον ενάμιση χρόνο της θητείας μου. Υπό πολύ ιδιαίτερες συνθήκες, δουλέψαμε όλοι μαζί κάνοντας τη χώρα μας παγκόσμιο πρότυπο και σχεδιάζοντας με πολλή και συστηματική δουλειά το μέλλον του τουρισμού.

Ξεκινώντας από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που με εμπιστεύθηκε για μία ακόμα φορά με την επιλογή του σε μία κομβική στιγμή, θέλω να ευχαριστήσω και όλους εκείνους που μαζί εργαστήκαμε με πίστη και επιμονή σε ένα κοινό όραμα: να πάμε την Ελλάδα μπροστά! Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω προσωπικά από οποιαδήποτε θέση και ρόλο! 

 Βάζουμε πλώρη για τα νησιά, λοιπόν!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *