Επιστολή προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου απέστειλε ο Ανεξάρτητος Κοινοτικός Σύμβουλος Ερμούπολης, κ. Βαγγέλης Μαραγκός,  σχετικά με το σοβαρό θέμα  που έχει  προκύψει για τη μαρίνα της Σύρου και τις έντονες αντιδράσεις που έχει προσκαλέσει στους εργαζομένους του Ναυπηγείου και στην τοπική κοινωνία του νησιού.

Καλεί την Πρόεδρο, κ. Κανδιώ Μαραγκού, να αποσύρει άμεσα  το θέμα αυτό από την ημερήσια διάταξη των θεμάτων προς συζήτηση και ψήφιση στην προγραμματισμένη συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου, που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο κ. Βαγγέλης Μαραγκός, τέτοια παιχνίδια  λίγο πριν τις Δημοτικές Εκλογές βάζουν «μπουρλότο» στην Κοινωνία της Σύρου,

 

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Βαγγέλη Μαραγκού:

 

Προς την Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Κανδιώ Μαραγκού
Από Μαραγκό Ευάγγελο Ανεξάρτητο Τοπικό Σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης

Πρόεδρε του Λιμενικού Ταμείου Σύρου, δεν μπορείτε και δεν έχετε το δικαίωμα να παίζετε με το ψωμί εκατοντάδων εργαζομένων του ναυπηγείου μας, το Νεώριο ήταν, είναι και θα είναι ο μεγαλύτερος «οικονομικός πνεύμονας» του νησιού , συνυπάρχοντας με την Τουριστική βιομηχανία και τα βήματα προόδου που κάνει η Πρωτεύουσα, τέτοια παιχνίδια λίγο πριν τις Δημοτικές Εκλογές βάζουν «μπουρλότο» στην Κοινωνία της Σύρου, επομένως το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε ,είναι η απόσυρση του θέματος από την συνεδρίαση της δευτέρας του Λιμενικού Ταμείου, όπως επίσης και οι «επιλεκτικές» πρακτικές σας όποτε θέλετε και όπως σας βολεύει να φέρνετε προς ψήφιση στην Κοινότητα Ερμούπολης εγκρίσεις γνωμοδοτήσεων όπως η έγκριση περιβαλλοντικών επιπτώσεων στην θέση «Πυδάλι» ενώ στο αυριανό σοβαρό θέμα μας «αγνοείται » τελείως ως μέλη της μεγαλύτερης Κοινότητας τον Κυκλάδων της δημοτικής κοινότητας Ερμούπολης αυτό όπως καταλαβαίνετε μόνο καχύποπτο μπορεί να με κάνει, διότι η δημοκρατία κ. μαραγκού απαιτεί σεβασμό και εσείς το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να σκεφτείτε είναι το ψωμί των εργαζομένων του Ναυπηγείου. Απαιτώ ως μέλος της κοινότητας Ερμούπολης τη απόσυρση του θέματος εδώ και τώρα!
Ακολουθούν οι Δημοτικές εκλογές και αν οι συμπολίτες μας επιλέξουν τον σύζυγό σας για Δήμαρχο Σύρου Ερμούπολης θα μπορέσετε με νωπή λαϊκή εντολή να προχωρήσετε σε αυτά που νομίζετε.
Τώρα αυτό που προσπαθείτε να περάσετε είναι εντελώς αντιδημοκρατικό, μιας και σε δέκα ημέρες ξεκινούν οι απαγορεύσεις του νόμου λόγων των δημοτικών εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών.

Μαραγκός Ευάγγελος
Ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *