Επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ONEX NEORION SHIPYARDS ΑΕ, κ. Πάνος Ξενοκώστας, σε μια πληθώρα πολιτικών αποδεκτών και φορέων.

Η επιστολή της έντονης αντίδρασης του κ. Ξενοκώστα εκράζει τον προβληματισμό του σχετικά με ένα θέμα που είναι προγραμματισμένο να συζητηθεί σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Σύρου σχετικά με την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας και διαχείρησης της μαρίνας στη θέση Λαζαρέττα της Ερμούπολης.

Ο κ. Ξενοκώστας εκφράζει τα εύλογα ερωτηματικά που δημιουργούνται για την δεδομένη χρονική στιγμή που έχει επιλεγεί, απο την Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου, ένα τέτοιο ιδιαίτερα κρίσιμο και σοβαρό θέμα να έρθει στο προσκήνιο, να συζητήθεί, να ψηφιστεί και να εγκριθεί η ανάθεση του συγκεκριμένου διαγωνισμού της μαρίνας, μόλις σαράντα μέρες πριν από τη διενέργεια των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών.

Τέλος, ο κ. Ξενοκώστας δηλώνει ότι ουδέποτε ενεμερώθηκαν από τον οποιοδήποτε για την πρόθεση διενέργειας του προαναφερόμενου διαγωνισμού και τονίζει ότι έχει έρθει η ώρα να δείξουν οι τοπικοί άρχοντες και η ίδια τοπική κοινωνία διά των αντιπροσώπων της, εάν πραγματικά επιθυμεί ή όχι τη συνέχιση της λειτουργίας των Ναυπηγείων Σύρου.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Ξενοκώστα:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *