Στην Πάρο και στην Αντίπαρο συνέχισε την περιοδεία του, κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου παρευρέθηκε σε πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις και συναντήθηκε με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολίτες των δύο νησιών.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 3 Ιουνίου ο κ. Φόρτωμας βρέθηκε από νωρίς στο νησί της Αντιπάρου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αναστάσιο Φαρούπο, με τον οποίον είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος. Κατόπιν, συναντήθηκε με κατοίκους και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Αντίπαρο, και έγινε αποδέκτης της ικανοποίησής τους για την μέχρι στιγμής πορεία της τουριστικής περιόδου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας παρακολούθησε το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών “Χοροαρμενίσματα στην Αντίπαρο”, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας.
Την Κυριακή, 4 Ιουνίου ο υπ. Βουλευτής περιόδευσε στο νησί της Πάρου με πρώτο σταθμό τον Κώστο, όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο Ειρήνη Ρούσσου και κατοίκους του χωριού. Στη συνέχεια, ο κ. Φόρτωμας μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, στις Λεύκες, όπου συμμετείχε στον Αρχιερατικό Εσπερινό για τον εορτασμό της Πεντηκοστής, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παροναξίας, κ. Καλλίνικου. Έπειτα, παρακολούθησε, μαζί με τον Δήμαρχο Πάρου Μάρκο Κωβαίο, τον Έπαρχο Πάρου-Αντιπάρου Κωνσταντίνο Μπιζά, λοιπούς αυτοδιοικητικούς και πλήθος κόσμου, συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών, που διοργάνωσε ο Μ.Ε.Ε.Α.Σ. Υρία Λευκών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Αρχίλοχος” Πάρου.
Τέλος, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, ο υπ. Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους και επιχειρηματίες στην Παροικιά.
Ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις του στα δύο νησιά, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Οι Κυκλάδες, στις 21 Μαΐου, έστειλαν μήνυμα νίκης για τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξή μας. Στις 25 Ιουνίου, όλοι μαζί θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη της αυτοδυναμίας, δίνοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ευκαιρία να συνεχίσει τα έργα πνοής και την επόμενη τετραετία. Μόνο η Κυβέρνηση της Νέα Δημοκρατίας μπορεί να διασφαλίσει την πορεία προς την πρόοδο και την ευημερία της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Συνεχίζουμε μαζί!»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *