Μετά από μια σχεδόν άδεια αγωνιστική χρονιά το 2020 λόγω του covid- 19, ο αγώνας του Portarathlon έρχεται να μας συναρπάσει! Στην Νάξο θα φιλοξενηθεί το Διεθνές Meeting Συνθέτων Αγωνισμάτων Portarathlon, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στις Κυκλάδες.

Το Portarathlon, Έπταθλο Γυναικών και Δέκαθλο Ανδρών, θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο της Νάξου.

To 5o Portarathlon θα υποδεχθεί και φέτος μεγάλο αριθμό ξένων αθλητών και αθλητριών καθώς ήδη από το 2020 ήταν πολλοί αυτοί που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να πάρουν μέρος στον αγώνα.

Στο Portarathlon επίσης, αναμένεται να λάβουν μέρος οι καλύτεροι Έλληνες δεκαθλητές και οι σημαντικότερες Ελληνίδες επταθλήτριες καθώς θα διεξαχθεί παράλληλα και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων Αντρών- Γυναικών.

Όσοι βρεθούν λοιπόν στην Νάξο το διήμερο 17 & 18 Μαΐου θα απολαύσουν το θέαμα που θα τους προσφέρει ο αγώνας σπουδαίων αθλητών, το φανταστικό φυσικό “σκηνικό” του νησιού, την θετική ενέργεια που εκπέμπει η θρυλική Πορτάρα και την ζεστή ναξιώτικη φιλοξενία.

Το PORTARATHLONΈπταθλο Γυναικών και Δέκαθλο Ανδρών, θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο της Νάξου.

Tο 5ο PORTARATHLON Διεθνές Meeting Συνθέτων Αγωνισμάτων θα υποδεχθεί και φέτος αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις πρώτες επίσημες συμμετοχές.

Στο PORTARATHLON αναμένονται οι καλύτεροι έλληνες δεκαθλητές και οι σημαντικότερες ελληνίδες επταθλήτριες, καθώς η συμμετοχή τους σε αυτό αποτελεί κριτήριο για την συγκρότηση της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Συνθέτων για τις διεθνείς υποχρεώσεις της.

Όσοι βρεθούν στην Νάξο το διήμερο 17 & 18 Μαΐου θα απολαύσουν το θέαμα που θα τους προσφέρει ο αγώνας σπουδαίων αθλητών, το φανταστικό φυσικό “σκηνικό” του νησιού, την θετική ενέργεια που εκπέμπει ο ναός του Απόλλωνα και την ζεστή ναξιώτικη φιλοξενία.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *