Ηασάφεια είναι ο πιο πρόσφορος αλλά όχι ο πιο έντιμος τρόπος για να διατυπώνει τις απόψεις του εκείνος που θέλει να εξαπατήσει τους αναγνώστες του.  Επίσης είναι βολικό όταν διατυπώνονται απόψεις κοινές δύο φορέων να παρουσιάζει τις απόψεις του ενός,  όποιου κατά περίπτωση βολεύει,  ως υποβολιμιαίες.  Αυτό συμβαίνει και στο από 23/10/22 δελτίο τύπου του Δημάρχου με τίτλο «Η απάντηση μας στην τοπική ΕΛΛΕΤ».

Έχει γίνει μανιέρα για τον Αντώνη Σιγάλα να ασχολείται με τον κ. Νίκο Ζώρζο για κάθε θέμα είτε είχε συμμετοχή σε αυτό είτε όχι, αλλά πάντα χρησιμοποιώντας την πρακτική της στρέβλωσης της πραγματικότητας.

  • Για το θέμα της αυθαίρετης δόμησης: Θα σχολιάσει άραγε ποτέ το δημοσίευμα του Βήματος στις 24/08/2022;
  • Αναφέρει ότι συναίνεσε στην αναστολή της έκδοσης των οικοδομικών αδειών. Το ρήμα συναινώ σημαίνει συμφωνώ με την πρόταση άλλου, εν προκειμένω του Υπουργείου.  Μα πως θα εκπονούνταν Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο χωρίς την αναστολή έκδοσης οικοδομικών αδειών; Το ίδιο έγινε και στη Μύκονο. Στους άλλους 76 Δήμους για τους  οποίους το Υπουργείο ανέθεσε μελέτες ειδικών Πολεοδομικών Σχεδίων άραγε δεν έχει ανασταλεί;
  • Σε ότι αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων, έχει στο παρελθόν δημοσιευτεί η προετοιμασία μας για τη διαχείριση αυτών.
  • Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή όταν ο κ. Αντώνης Σιγάλας διαφωνούσε με τις απόψεις της περί φέρουσας ικανότητας, βιωσιμότητας, αειφορίας, κορεσμού κλπ. έθεσε το θέμα ξεκάθαρα χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος και ως εκ τούτου υπήρξαν στον Ευρωπαϊκό Τύπο δημοσιεύματα και γι’ αυτό η Πολιτεία έστρεψε το βλέμμα της στους δύο γνωστότερους τουριστικούς προορισμούς.
  • Ο κ. Ζώρζος σε παρελθόντα χρόνο έχοντας κοινή αντίληψη με την ΕΛΛΕΤ ήταν εγγεγραμμένο μέλος της πολύ πριν αναλάβει  καθήκοντα Δημάρχου. Άλλωστε αυτός ήταν ο λόγος που μετά από συζήτηση με τους αείμνηστους Κώστα Καρρά και Ιωάννη Παλαιοκρασσά ανετέθη η μελέτη φέρουσας ικανότητας. Τότε που ο κ. Σιγάλας δεν έβλεπε κορεσμό.

Τώρα περάσαμε στο: «Ανάγκα και Θεοί πείθονται

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *