Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, ως επίσημος υποστηρικτής της δράσης του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Αθηνών, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στον 2ο Ποδηλατικό Γύρο 2022, στις 5 Ιουνίου 2022.
Με σύνθημα «Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο», εκφράζεται η επιθυμία να γίνει η δράση αυτή θεσμός και να αποτελέσει ένα ακόμα εφαλτήριο στη μάχη κατά του καρκίνου.

Η 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, είναι μια ημέρα μνήμης όσων νικήθηκαν και γιορτής για όλους τους επιζώντες. Παίρνοντας τη σκυτάλη από την 3η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα του Ποδηλάτου, σας καλούμε να φορέσουμε τις μπλούζες και τα σακίδια μας, να ανέβουμε ξανά στα ποδήλατά μας και να στείλουμε τις φωτογραφίες μας ως ένα μήνυμα ενσυναίσθησης και αισιοδοξίας για τη συνολική αντιμετώπιση της ασθένειας, αλλά και ενδυνάμωσης όλων των μικρών και μεγάλων μαχητών.

Με αυτή τη δράση αποσκοπούμε και στην ενίσχυση του «ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ». Το πρόγραμμα αυτό αφορά στη στήριξη ογκολογικών ασθενών σε κοινωνικό, ψυχολογικό και νοσηλευτικό επίπεδο στο σπίτι, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, η υποστήριξή σας θα αποτελέσει θεμέλιο λίθο.

Στην πόλη μας, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, είτε με το ποδήλατό τους είτε χωρίς ποδήλατο, να βρεθούν όλοι μαζί στον μικρό αλλά συμβολικό ποδηλατικό γύρο.
Η διαδρομή θα έχει αφετηρία στις 18:00 στα Λαζαρέτα και ο τερματισμός θα είναι στην Πλατεία Μιαούλη.

Το κόστος συμμετοχής είναι στα οκτώ (8,00) ευρώ ανά άτομο και σε ομάδες άνω των έξι ατόμων είναι στα έξι (6,00) ευρώ ανά άτομο.
Όλα τα έσοδα θα αποσταλούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών ΚΕΦΙ για την στήριξη του προγράμματος ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ογκολογικών ασθενών «Μαζί και στο Σπίτι».
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών καλέστε στο τηλ. της Προέδρου, κας Θεοδώρας Χαλκιά 6936075576 και της Αντιπροέδρου, κας Άννας-Μαρίας Δαλεζίου-Κουκάκη 6974430774 ή στο site του συλλόγου www.anticancerath.gr και στο τηλ.210 6468222.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *