Ξεπέρασαν τις 130 οι συμμετοχές οινοποιείων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, στην έκδοση 2023, του 50 Great Greek Wines (50 GGW) που θα πραγματοποιηθεί στις 25 – 28 Σεπτεμβρίου στο Selene, στη Σαντορίνη, με την απονομή να πραγματοποιείται στις 20 Οκτωβρίου στο Grand Resort Lagonissi.

Ο ιδρυτής και εμπνευστής του 50 GGW, Master of Wine Γιάννης Καρακάσης, δηλώνει σχετικά: «Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που βιώνουμε φέτος με τις συμμετοχές. Δε μπορεί παρά να ευχαριστήσουμε θερμά τους παραγωγούς που εκφράζουν την αναγνώριση και την αποδοχή τους στο 50 GGW. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε με το Γρηγόρη Μιχαήλο είναι μία άρτια οργάνωση και ένα οργανωμένο πλάνο στη συνέχεια για τη διάδοση του ελληνικού κρασιού σε όλο τον κόσμο».

Ο Development manager του θεσμού Γρηγόρης Μιχαήλος τονίζει πως στο 50 GGW 2023, με σκοπό να δώσουμε περισσότερα εργαλεία προβολής στα οινοποιεία που διακρίνονται, αποφασίσαμε να οπτικοποιήσουμε τα διακριτικά σήματα για τους νικητές του “The List” αλλά και των Κατηγοριών. Και συμπληρώνει: «Οι νικητές θα μπορούν να τα αξιοποιήσουν είτε για τις ανάγκες της επικοινωνίας τους είτε να χρησιμοποιηθούν στις λίστες εστιατορίων».

Η περίοδος των εγγράφων θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουλίου και μέχρι τις 9 Αυγούστου θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με Last Chance Registrations.
Περισσότερες πληροφορίες:
www.greatgreekwines.com
www.facebook.com/50greatgreekwines/
www.instagram.com/50greatgreekwines/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *