Η Σαντορίνη γίνεται ο τρίτος ελληνικός προορισμός στον οποίο θα πετάει φέτος η Qatar Airways, μετά τη Μύκονο και την Αθήνα. Οι πτήσεις από Ντόχα προς Σαντορίνη θα ξεκινήσουν στις 7 Ιουνίου και θα εκτελούνται τρεις φορές την εβδομάδα (Τρίτη, Σάββατο και Κυριακή) με Airbus A320, με 12 θέσεις στην Business Class και 132 θέσεις στην Economy Class.

Την ίδια περίοδο, η Qatar Airways θα επανεκκινήσει επίσης τις εποχικές της πτήσεις της προς τη Μύκονο τέσσερις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή), ενώ για Αθήνα θα πετά δύο φορές την ημέρα, προσφέροντας περισσότερες επιλογές για επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για αναψυχή.

Με την προσθήκη των τριών εβδομαδιαίων πτήσεων προς τη Σαντορίνη, οι επιβάτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν άμεση συνδεσιμότητα με περισσότερους από 140 προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου Hamad, που συνδέεται με δημοφιλείς προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αυστραλία. Για παράδειγμα, οι πελάτες μπορούν να φύγουν από την Αυστραλία την Παρασκευή το βράδυ και να φτάσουν στη Σαντορίνη μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εντάξουμε στο παγκόσμιο δίκτυό μας το 2022 τη Σαντορίνη, αυτόν τον συναρπαστικό νέο προορισμό που έρχεται να προστεθεί σε αυτούς της Αθήνας και της Μυκόνου, για να γίνει η τρίτη μας πύλη σε αυτήν την όμορφη χώρα. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας όσο το δυνατόν περισσότερες απρόσκοπτες επιλογές απευθείας σύνδεσης. Αυτή η επέκταση θα εδραιώσει περαιτέρω τη σχέση μας με την Ελλάδα”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Qatar Airways, Akbar Al Baker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *