Ο Πρόεδρος του ΑΠΟ Ελλάς Σύρου, Ν. Ζιάβρας, ανακοίνωσε τη νέα σημαντική χορηγική συνεργασία με την ONEX Neorion
Κατά την διάρκεια της συνάντησης του Προέδρου του αθλητικού συλλόγου ΑΠΟ Ελλάς Σύρου, κ. Νίκου Ζιάβρα, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο της ΟΝΕΧ, κ. Πάνο Ξενοκώστα, την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Ζιάβρας εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες για την στήριξη του Ομίλου ΟΝΕΧ και της ONEX Neorion στoν ΑΠΟ Ελλάς Σύρου.

Ο κ. Ζιάβρας δήλωσε ότι: «Κατά την διάρκεια της συνάντησης μας, ο κ. Ξενοκωστας μοιράστηκε μαζί μου την αγάπη του για το νησί μας, το μεγάλο του πάθος για το Νεώριο, αλλά και την βαθιά και ουσιαστική σχέση που διατηρεί με όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες του ναυπηγείου. Παράλληλα, μου έδωσε θερμά συγχαρητήρια για την πορεία της ομάδας, για το ήθος και τον χαρακτήρα της διοίκησης και των παικτών της και μας ευχήθηκε κάθε νέα επιτυχία στο εγγύς μέλλον. Μακριά από κάθε μορφή βίας, σεβόμενοι τη διαφορετικότητα και τις ίσες ευκαιρίες προς όλους δεσμευτήκαμε σε ένα κοινό πλαίσιο αξιών και αρχών με τον όμιλο ONEX για το χορηγικό πρόγραμμα προς τον ΑΠΟ Ελλάς Σύρου. Ταπεινότητα, σεβασμός, ευ αγωνίζεσθαι και η απόσταση από κάθε είδος παραγοντισμού είναι οι αξίες που χαρακτηρίζουν διαχρονικά την ομάδα μας.»

Ο Πρόεδρος της ομάδας συνέχισε τονίζοντας ότι ο Πρόεδρος της ΟΝΕΧ δεσμεύτηκε για την στήριξη της ομάδας μας και την νέα χρόνια με μοναδική υποχρέωση τη πίστη τήρηση του παραπάνω κώδικα αξιών και αρχών. Ο όμιλος ΟΝΕΧ δεν θα έχει καμία άμεση ή έμμεση εμπλοκή στην διοίκηση ή την ιδιοκτησία της ομάδας, παρά μόνο θα υπάρχει από η ρητή δέσμευση της ομάδας για την ορθή και αναλυτική ενημέρωση διάθεσης των πόρων σε σχέση με τις αμοιβές των αθλητών και την κάλυψη πάγιων εξόδων για την συντήρηση των υποδομών.
«Έχοντας κατά νου το πόσα πολλά και σημαντικά έχει συνεισφέρει ο όμιλος ONEX και προσωπικά ο κ. Ξενοκώστας στη Σύρο και στον ΑΠΟ Ελλάς Σύρου, θα ήθελα εκ μέρους όλων των Συριανών να του εκφράσω ένα μεγάλο και θερμό Ευχαριστώ!

Η Σύρος και η Ελλάς Σύρου θα είμαστε για πάντα η δίκη του οικογένεια στο νησί!», επεσήμανε ο κ. Ζιάβρας.

Παράλληλα, ο κ. Ζιάβρας είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί από τους ίδιους τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Ελευσίνας και να δει από κοντά το όραμα της αναγέννησής του ναυπηγείου να γίνεται πράξη, όπως ακριβώς πριν λίγα χρόνια εδώ στην Σύρο μας. Εξελίξεις πραγματικά απίθανες και πρωτόγνωρες, που κανείς δεν μπορούσε να φανταστείλίγα χρόνια νωρίτερα.

«Η πιο εντυπωσιακή όμως εξέλιξη είναι το πόσο θετικά έχουν επηρεάσει οι παραπάνω εξελίξεις τους ανθρώπους που εξαρτώνται άμεσα από τα ναυπηγεία. Είδα ανθρώπους γεμάτους ελπίδα, προοπτική και πάνω απ’ όλα αγάπη για την Σύρο, το Νεώριο και τον ΑΠΟ Ελλάς Σύρου», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Ελλάς Σύρου, συμπληρώνοντας ότι «όλα αυτά μου έφεραν στη θύμηση τους αγώνες και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το νησί μας και το Νεώριο, έχοντας εν τέλει την τύχη να σωθεί και να χαράξει μια νέα λαμπρή ιστορία στις ελληνικές θάλασσες».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *