Το ελληνικό καλοκαίρι είναι η εμπειρία ζωής που ονειρεύονται να βιώσουν εκατομμύρια άνθρωποι σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Πολλοί από αυτούς καταφέρνουν να κάνουν την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα τους, παίρνοντας κάθε χρόνο μια γεύση από το μεσογειακό καλοκαίρι. Αυτές τις μαγικές στιγμές εξερευνά η Vogue Greece Ιουνίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 28 Μαΐου με την Καθημερινή. Στο εξώφυλλο η σούπερ σταρ της μόδας Aymeline Valade που φωτογραφήθηκε με φόντο την αρχοντική Σύρο, φορώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η Vogue Greece Ιουνίου ταξίδεψε στη Σύρο και γνώρισε τη διαχρονική ομορφιά της, από τα αριστοκρατικά Βαπόρια στην Ερμούπολη, την παραλία Αστέρια με την τσιμεντένια πλατφόρμα για ατελείωτη ηλιοθεραπεία, το περίφημο Δημαρχείο με τη μεγαλοπρεπή σκάλα του, που σχεδίασε ο Ερνέστος Τσίλερ, την γραφική Άνω Σύρο, καταγράφοντας την κάθε λεπτομέρεια.

Στις σελίδες της Vogue Greece Ιουνίου, συναντάμε ιστορίες ανθρώπων που ανακάλυψαν το δικό τους προσωπικό καταφύγιο στην Ελλάδα για να μπορούν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή το καλοκαίρι τους…

 

 

 

Πηγή: kathimerini.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *