Στην όμορφη Σύρο βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Όλγα Πολίτη και στο Δημαρχείο της Ερμούπολης, όπου συζήτησε με τον Δήμαρχο του νησιού, κ. Λειβαδάρα, για τα κύρια ζητήματα που αφορούν τη Σύρο αλλά και γενικότερα τις Κυκλάδες.

Η κα Πολίτη συναντήθηκε επίσης, με επαγγελματίες του νησιού αλλά και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βαγγέλη Αλεξανδρίδη και συζητήσαμε για τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό, καθώς επίσης και για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Επισκέφθηκε διάφορες υπηρεσίες όπως την Πολεοδομία αλλά και τα Ναυπηγεία Onex Neorion Shipyards και συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης.

Είχε επίσης την ευκαιρία να συναντήσει τον πρόεδρο του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Σύρου, με τον οποίο συζήτησαν για τα προβλήματα των ψαράδων των Κυκλάδων.

 

Στα πλαίσια της επίσκεψής της στο νησί της Νάξου, η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Όλγα Πολίτη, επισκέφτηκε την Κόρωνο, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής για τις ανάγκες και τα προβλήματά τους.

Επίσης, συμμετείχε στην εκδήλωση για τον καθαρισμό του βυθού που διεξάχθηκε στις 22-23 Απριλίου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, Δημήτρη Καπούνη, με τον οποίο είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για τα ζητήματα της Νάξου.

Επιπλέον, η κ. Πολίτη παρακολούθησε τον αγώνα μπάσκετ κορασίδων μεταξύ Άνδρου – Τήνου στο κλειστό γήπεδο Νάξου.

 

Στην όμορφη Κύθνο βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Όλγα Πολίτη όπου συζήτησε με τον Δήμαρχο του νησιού, κ. Γαρδέρη, για τα κύρια θέματα που αφορούν τη Κύθνο και γενικότερα τις Κυκλάδες.

Η κα Πολίτη, είχε επίσης την ευκαιρία  να συζητήσει με κατοίκους, τοπικούς παράγοντες, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και φορείς του νησιού για ζητήματα που τους απασχολούν.

 

Η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Όλγα Πολίτη, βρέθηκε στο όμορφο νησί της Αντιπάρου, όπου συνάντησε τον Δήμαρχο του νησιού Αναστάσιο Φαρούπο, για μια εποικοδομητική συζήτηση για τις ανάγκες και τα προβλήματα του νησιού.

Συνάντησε επίσης, τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Αλιέων της Αντιπάρου, με τον οποίο συζήτησε για τα προβλήματα του κλάδου.

Η κα Πολίτη επισκέφθηκε επίσης το Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου αντάλλαξε απόψεις με εργαζόμενους και ασθενείς για τα σοβαρά ζητήματα του τομέα της υγείας στις Κυκλάδες.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *