Ένα σημαντικό πρόγραμμα κοινωνικής προστασίας, το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», αποτελεί πλέον Υπηρεσία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Οι έξι εργαζόμενοι του Προγράμματος, μέσω της τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου και λοιπών διαδικασιών, και κατόπιν συμμετοχής τους στην προκήρυξη 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ τοποθετήθηκαν πλέον ως μόνιμοι εργαζόμενοι στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, συνεχίζοντας να προσφέρουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους στους 150 ωφελούμενους του Προγράμματος.
«Εδώ και είκοσι σχεδόν χρόνια, το προσωπικό στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» επιτελεί σπουδαίο έργο στην κοινωνία μας, στηρίζοντας ουσιαστικά ευάλωτες ομάδες. Με τη μονιμοποίησή του στον Δήμο διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του Προγράμματος και η παροχή πολύτιμων υπηρεσιών στους συνανθρώπους μας, παράλληλα με τη σταθερότητα στον εργασιακό του βίο.
Ευχαριστώ θερμά τις έξι εργαζόμενες για την προσφορά τους και μάλιστα σε δύσκολες και κρίσιμες περιόδους, όπως ήταν η περίοδος της πανδημίας, και εύχομαι καλή θητεία, υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν να προσφέρουν, με την ίδια ευσυνειδησία και αγάπη στους συμπολίτες μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός, μετά την ορκωμοσία των εργαζομένων που πραγματοποιήθηκε ενώπιον του σε κλίμα ικανοποίησης και χαράς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *