Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προχωράει στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Στο πλαίσιο αυτό, προχωράμε στην αποτύπωση των ακαδημιών των σωματείων μας σε όλη την Ελλάδα. Πλέον, μπορεί ο έχων τη γονική μέριμνα ενός μικρού αθλητή ή αθλήτριας να εγγράψει το παιδί του στο ηλεκτρονικό μητρώο της ΕΟΚ, σημειώνοντας την ακαδημία στην οποία συμμετέχει. Εννοείται πως μπορούν ελεύθερα όποτε το επιθυμούν να αλλάζουν το όνομα της ακαδημίας στην οποία συμμετέχουν χωρίς κανένα περιορισμό ή δέσμευση.

Στο τέλος του έτους η ΕΟΚ θα αποστείλει δωρεάν αθλητικό υλικό σε όλες τις ακαδημίες της Ελλάδας βάση του αριθμού των αθλητών/αθλητριών ανά σωματείο που θα έχουν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό μητρώο.

Επιπλέον, κάθε μήνα θα γίνονται κληρώσεις από την ΕΟΚ με πολλά έπαθλα για τους μικρούς αθλητές που θα είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο (μπάλες, φανέλες, δωρεάν εισιτήρια αγώνων κλπ).

Καλούμε όλους να γίνουν μέρος του οράματός μας, μέρος της μεγάλης μπασκετικής οικογένειας, έτσι ώστε όλοι μας ισότιμα να βάλουμε το λιθαράκι μας στην βελτίωση της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης και του αποτυπώματός της στην κοινωνία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *