Νέους υποψηφίους ανακοίνωσε η Δημοτική Παράταξη “Θηραϊκή Πολιτεία”

Ιάκωβος Λιγνός (Πανορμίτης) Λογιστής – Φοροτεχνικός
Ο Ιάκωβος ένα εξέχον πρόσωπο της Σαντορινιάς κοινωνίας, ένας ενεργός πολίτης με όραμα για τον τόπο μας. Με καταγωγή από την όμορφη Μεσσαριά, σήμερα ζει με τη σύζυγο του και τα τρία τους παιδιά στο ιστορικό χωριό του Βουρβούλου.
Ένα σπουδαίο αντάμωμα στη Χάρη Του Ταξιάρχη Πανορμίτη, γίνεται κάθε χρόνο στην ιδιωτική του εκκλησία στο Βουρβούλο. Το μεγάλο προσκύνημα μετατρέπεται σε γιορτή, σε πανηγύρι, σε συνάντηση συγγενών, φίλων και προσκυνητών. Εκεί τιμάται η θρησκευτική μας παράδοση και αναβιώνουν τα έθιμα του νησιού, σε μια ημέρα αγάπης, αλληλεγγύης, πολιτισμού και παράδοσης.
Για περισσότερες από δυο δεκαετίες λειτουργεί το Λογιστικό – Φοροτεχνικό του γραφείο, προσφέροντας τη γνώση και την εμπειρία του σε ντόπιους αλλά και ξένους που δραστηριοποιούνται στο νησί.
Με όραμα για τη Σαντορίνη, με κίνητρα ανιδιοτελή και διάθεση προσφοράς, ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας, θα αγωνιστεί για τη διαφάνεια, την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Ιάκωβο Λιγνό, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας των Σαντορινιών, που με αφοσίωση, συνέπεια και έργο θα στηρίξουν το όραμα της Παράταξης, για ένα βιώσιμο, στιβαρό μέλλον για τη Σαντορίνη και τη Θηρασία μας.
Σαντορίνη: Η Μάντυ (Αδαμαντία) Γκλαβά υποψήφια με τη "Θηραϊκή Πολιτεία"
Μάντυ (Αδαμαντία) Γκλαβά, Ελεύθερος Επαγγελματίας

 

Ιωακείμ Καβαλάρης (Επιχειρηματίας Τουρισμού)

Ο Ιωακείμ είναι ένας δραστήριος επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού, διοικώντας τις δικές του εταιρείες που ανήκουν τόσο στον ξενοδοχειακό όσο και στον κλάδο των τουριστικών γραφείων.
Εκφράζει τους φόβους του, καθώς η τουριστική, άναρχη ανάπτυξη του νησιού, χωρίς σχέδιο και στρατηγική έχει προκαλέσει ήδη πολλά προβλήματα που έχουν αρνητικό αντίκτυπο στους ξένους επισκέπτες, αλλά κυρίως στην καθημερινότητα των ντόπιων. Ο ίδιος ως γνώστης της κατάστασης, όντας μέσα στην τουριστική αγορά, υποστηρίζει και θα αγωνιστεί για την βιώσιμη ανάπτυξη, με σύγχρονους όρους και πρακτικές.
Με καταγωγή από τον Καρτεράδο, πατέρας δύο μικρών παιδιών, οραματίζεται τη Σαντορίνη, ως άριστο τόπο να ζεις, αλλά και ως πρότυπο τουριστικό προορισμό.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τον Ιωακείμ Καβαλάρη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας των Σαντορινιών, που με αφοσίωση, συνέπεια και έργο θα στηρίξουν το όραμα της Παράταξης, για ένα βιώσιμο, στιβαρό μέλλον για τη Σαντορίνη και τη Θηρασία μας.

 

 

Μιχάλης Ν. Αρβανίτης (Αυτοκινητιστής)

O Μιχάλης είναι εδώ και χρόνια ένας ενεργός πολίτης στην κοινωνίας της Σαντορίνης και γνωρίζει καλά τα προβλήματα του τόπου και των κατοίκων του.

Η καθημερινή του τριβή και παρουσία σε κάθε γωνιά του νησιού, του επιτρέπει να έχει μια καθαρή και ουσιαστική εικόνα για ζωή στη Σαντορίνη, κάθε μέρα και εποχή του χρόνου, με τον ίδιο να καταγράφει τις αλλαγές και τις μεγάλες ανάγκες που προκύπτουν κάθε φορά.

Με επιμονή και διάθεση προσφοράς, θέτει και πάλι τον εαυτό του στη διάθεση των κοινών, τα οποία θα υπηρετήσει με καθήκον και εργατικότητα.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Μιχάλη Αρβανίτη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας των Σαντορινιών, που με αφοσίωση, συνέπεια και έργο θα στηρίξουν το όραμα της Παράταξης, για ένα βιώσιμο, στιβαρό μέλλον για τη Σαντορίνη και τη Θηρασία μας.

 

Ιωάννα N. Αλεφραγκή -Ιδιωτική Υπάλληλος
Η Ιωάννα κατάγεται από το ιστορικό Ακρωτήρι και είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ανησυχίες και ευαισθησίες.
Δραστήρια και δυναμική, αφιερώνει πολύ από το χρόνο της σε θέματα που αφορούν τους τετράποδους φίλους μας. Τα αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια που κυκλοφορούν στη Σαντορίνη, είναι ένα θέμα με το οποίο ασχολείται με περισσή φροντίδα και αγάπη. Η αδιαφορία των τοπικών αρχών για την τύχη και τη διαβίωση τους, είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί, όχι επειδή το προβλέπει ο νόμος, απασχολεί την κοινή γνώμη και τις δικαστικές αρχές, αλλά διότι είναι καθήκον μας ως πολίτες.
Ως γυναίκα και επαγγελματίας, ενδιαφέρεται για την τάξη και την καθαριότητα του νησιού μας, θέμα μείζον για την ποιότητα της ζωής ντόπιων και επισκεπτών. Τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας είναι ακόμη ένας τομέας που συμμετέχει ενεργά, συμβάλλοντας στην διατήρηση τους και στην ψυχαγωγία που τόσο έχουμε ανάγκη.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει την Ιωάννα Αλεφραγκή, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας των Σαντορινιών, που με αφοσίωση, συνέπεια και έργο θα στηρίξουν το όραμα της Παράταξης, για ένα βιώσιμο, στιβαρό μέλλον για τη Σαντορίνη και τη Θηρασία μας.

Παναγιώτα (Νάγια) Χρ. Γουλοπούλου – Μηχανολόγος Μηχανικός

Η Νάγια, έχει επιλέξει τη Σαντορίνη ως τη δεύτερη πατρίδα της, όπου ζει μόνιμα με το Σαντορινιό σύζυγο της Ευστάθιο Ζώρζο. Λαμπρή επιστήμονας, Μηχανολόγος Μηχανικός απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), με μεταπτυχιακές σπουδές στη σχεδίαση, μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων Πυρανίχνευσης.

Η αγάπη της για τον άνθρωπο και η βαθιά γνώση της σε θέματα εκτάκτων αναγκών, εκφράζεται μέσα από την εθελοντική της προσφορά τόσο στην Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ελλάδος, όσο και με την ενεργή συμμετοχή της σε τμήματα Δασοπυρόσβεσης εν ώρα ανάγκης.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Νάγια Γουλοπούλου, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας των Σαντορινιών, που με αφοσίωση, συνέπεια και έργο θα στηρίξουν το όραμα της Παράταξης, για ένα βιώσιμο, στιβαρό μέλλον για τη Σαντορίνη και τη Θηρασία μας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *