Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Αλέξανδρος Αθανασίου και αντιπροσωπεία υποψηφίων  Δημοτικών και Κοινοτικών  Συμβούλων  του Συνδυασμού  “Αναγέννησί μας”, επισκέφθηκαν σήμερα στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ και “ζήτησαν” την ευχή του για την προσπάθειά τους, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τίμησε τους επισκέπτες του, με τον ευγενικό, ευφυή και ξεχωριστό τρόπο που τον χαρακτηρίζει,  είχε μαζί τους ευχάριστη και εποικοδομητική συζήτηση επί θεμάτων που αφορούν και απασχολούν το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και φώτιση.

Επεσήμανε επίσης, τη σημασία και την αναγκαιότητα ενότητας και αποφυγής διχαστικών πρακτικών, εκφράζοντας την ευχή, να διακονήσουν όλοι και όλες  με επιτυχα το Δήμο και τους Δημότες της Σύρου, από όποια θέσει ο Συριανός λαός τους τοποθετήσει, καθώς «η Σύρος, αξίζει την αγάπη όλων μας και της αξίζουν πολλά περισσότερα» όπως τόνισε ιδιαιτέρως.΄

Ο επικεφαλής και όλοι οι υποψήφιοι και υποψήφιες του συνδυασμού «Αναγέννησί μας», ευχαριστούν από καρδιάς το Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄για την εγκάρδια φιλοξενία και συζήτηση.