Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Καθολική Επισκοπή Σύρου και συνάντηση με  τον Καθολικό Επίσκοπο Σύρου π. Πέτρο Στεφάνου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3/10/2023 από τον υποψήφιο Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης κ. Αλέξανδρο Αθανασίου και  αντιπροσωπεία υποψηφίων  Δημοτικών και Κοινοτικών  Συμβούλων  του Συνδυασμού  “Αναγέννησί μας”.

Ο Καθολικός Επίσκοπος υποδέχθηκε με ευγένεια τους επισκέπτες του,    είχε μαζί τους μια  ευχάριστη και ενδιαφέρουσα συζήτηση επί θεμάτων που συνδέουν την Καθολική Επισκοπή και το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ικανοποίησή του για το υφιστάμενο επίπεδο συνεργασίας με το Δήμο.

Επισημάνθηκε επίσης η σημαντικότητα της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δυο φορέων, σε πεδία και περιβάλλοντα όπου μπορούν να αναπτυχθούν νέες κοινές δράσεις αλλά και να ενδυναμωθούν οι  υφιστάμενες συνέργειες.

Ο επικεφαλής και όλοι οι υποψήφιοι και υποψήφιες του συνδυασμού «Αναγέννησί μας», ευχαριστούνε από καρδιάς τον Καθολικό Επίσκοπο π. Πέτρο Στεφάνου για τη θερμή φιλοξενία και συζήτηση, όπως επίσης και για την ευχή του για καλή δύναμη και φώτιση στην προσπάθεια και το έργο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *