Το Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου, ένας ιστιοπλοϊκός αγώνας με μεγάλη ιστορία που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον ΠΟΙΑΘ (Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης) και χαρακτηρίζεται κι ως θαλάσσιος Μαραθώνιος, γιόρτασε χθες το βράδυ στη Σύρο τα 60 του χρόνια σε μια λαμπερή εκδήλωση που διοργάνωσε η ONEX NEORION SYROS SHIPYARDS, επίσημος υποστηρικτής του Ράλλυ.

O Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του ομίλου ΟΝΕΧ Πάνος Ξενοκώστας και ο Πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ – HORC Ιωάννης Μαραγκουδάκης

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς στο εστιατόριο «Αλλού Γυαλού» στο Κίνι, που διοργάνωσε ο όμιλος ΟNEX, έγινε η απονομή των επάθλων της 1ης ιστιοδρομίας, παρουσία των πληρωμάτων, του Προέδρου του ΠΟΙΑΘ, Ιωάννη Μαραγκουδάκη, του Προέδρου & Δ/ντα Συμβούλου του ομίλου ONEX Πάνου Ξενοκώστα, του ιδιοκτήτη της Olympic Marine και συνδιοργανωτή του AEGEAN 600 Γιώργου Προκοπίου, εκπροσώπων του Πολεμικού Ναυτικού, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, της ναυτιλιακής κοινότητας και δημοσιογράφων.

Ο Πάνος Ξενοκώστας βράβευσε το πρώτο σκάφος που αφίχθη στο λιμάνι της Ερμούπολης: το OPTIMUM S SAMOS STEAMSHIP, με Κυβερνήτες τους Περικλή Λιβά και Νίκο Λάζο, ενώ παράλληλα κατέθεσε πρόταση το 61ο Ράλλυ Αιγαίου να εκκινήσει από τη Σύρο και να καταλήξει στην Ελευσίνα, καθώς υπογράμμισε τη δέσμευση και την προσήλωση των δύο τοπικών κοινοτήτων (της Σύρου και της Ελευσίνας) και της ONEX στην υποστήριξη του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Ράλλυ Αιγαίου.

Το πλήρωμα του OPTIMUM S SAMOS STEAMSHIP και ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του ομίλου ΟΝΕΧ Πάνος Ξενοκώστας

Να σημειωθεί ότι χθες το μεσημέρι, αντιπροσωπεία της «Jotun Hellas» και της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα, περιηγήθηκε στα Ναυπηγεία Νεωρίου στη Σύρο και στις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις τους. Μετά το πέρας της περιήγησης, ο Γενικός Διευθυντής της «Jotun Hellas», κ. Νίκος Μαρκάκης και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Δημήτρης Ζαρογιάννης, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να ευχαριστήσουν τον Πρόεδρο & Δ/ντα Σύμβουλο του ομίλου ONEX Π. Ξενοκώστα για τη σημαντική συμβολή του στην διεξαγωγή του επετειακού 60ο Ράλλυ Αιγαίου.

Τέλος, ο όμιλος ONEX θα ήθελε να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες προς το εστιατόριο «Αλλού Γυαλού», στο Κίνι της Σύρου, το οποίο φιλοξένησε και διοργάνωσε με χαρακτηριστική αρτιότητα και επιτυχία την εκδήλωση για τον εορτασμό της παρουσίας στο νησί μας του επετειακού 60ου Ράλλυ Αιγαίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *