Φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα στην περιοχή Κοσσίνι της Τήνου. Στο σημείο έφτασε έγκαιρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία.


Ο Δήμαρχος Τήνου για την φωτιά στο Κοσσίνι

Χθες, περίπου τα μεσάνυχτα υπήρξε φωτιά λόγω εμπρησμού στο νησί μας. Οι υπηρεσίες του Δήμου μας και εγώ προσωπικά επεμβήκαμε όσο πιο άμεσα γινόταν με σκοπό να κατασβεστεί η πυρκαγιά. Επιπροσθέτως, σήμερα το πρωί κατέθεσα μήνυση κατά αγνώστων για εμπρησμό.

Κάποιοι βρήκαν ευκαιρία και αφορμή εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου να κάνουν μικροπολιτική και να αντιπολιτευτούν όχι εμένα προσωπικά, όπως ίσως νομίζουν, αλλά το ίδιο το νησί μας, δυσφημίζοντάς το στα social media.

Εμείς, από την πλευρά μας κάνουμε το καλύτερο δυνατό και λειτουργούμε άμεσα με αποτελεσματικότητα για το καλό του νησιού μας. Σε κάθε ζήτημα που προκύπτει, ως Δημοτική Αρχή επεμβαίνουμε με ταχύτητα στην καρδιά του προβλήματος, κάτι που έχουμε αποδείξει στην πράξη όλα αυτά τα χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ τις υπηρεσίες, τους εθελοντές και τους πολίτες για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεισφορά τους. Εμείς βάζουμε την Τήνο πάνω από το μικροπολιτικό συμφέρον και ασχολούμαστε με την ουσία των προβλημάτων και όχι με όρους επικοινωνίας.

Δίνουμε λύσεις στα προβλήματα και δεν στεκόμαστε θεατές δυσφημίζοντας τον τόπο μας με σκοπό το προσωπικό όφελος.

 

Ανακοίνωση Υπηρεσίας Ύδρευσης Δήμου Τήνου

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω πυρκαγιάς στο χώρο εναπόθεσης σκουπιδιών στο Κοσίνι έχει δεσμευτεί η υδροφόρα του Δήμου προκειμένου να συνδράμει στο σβήσιμο της. Ζητούμε τη κατανόησή σας για τα όποια προβλήματα υδροδότησης προκύψουν.

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος

Σταύρος Τουφεκλής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *