Στο Λιμεναρχείο Σύρου έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι η τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων από τον οικειοθελώς απερχόμενο Λιμενάρχη Σύρου κ. Ιωάννη Βαμβακούση στον νέο κ. Παναγιώτη Καραμίτσα, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β, του Καθολικού Επισκόπου κ. Πέτρου και των εκπροσώπων όλων των πολιτικών, στρατιωτικών, δικαστικών και αυτοδιοικητικών Αρχών της Σύρου, του Προέδρου του Ναυτοδιοκείου Πειραιώς και του επί τιμή Υπαρχηγού του Λιμενικού Σώματος κ. Βασ. Σιέτου.
Ο απερχόμενος Λιμενάρχης ανέπτυξε το επιτελεσθέν ἐργο κατά τη διάρκεια της εξαετούς θητείας του και ευχαρίστησε τα στελέχη του Λιμεναρχείου και τους Φορείς της Σύρου για τη στήριξή τους.
Ο παραλαβών τη διοίκηση του Λιμεναρχείου Σύρου ευχαρίστησε και συνεχάρη τον κ. Βαμβακούση για το έργο του και υπεσχέθη να προσπαθήσει ώστε να το συνεχίσει και διευρύνει, ζητώντας από όλους να τον στηρίξουν.
Για την προσφορά και το έργο του κ. Βαμβακούση ομίλησαν επαινετικά, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, ο Καθολικός Επίσκοπος κ. Πέτρος, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης και ο Πρόεδρος του Ναυτοδικείου Πειραιώς.
Από την Τήνο αφίχθησαν για την Τελετή, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Τήνου, Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Φανερός και ο Λημενάρχης Τήνου.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *