Με πολλή χαρά και περηφάνια σήμερα που είναι η τελευταία μέρα λειτουργίας του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού» μας αποχαιρετούμε τα «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη».

Ξεπερνώντας με επιτυχία οικονομικούς και υγειονομικούς… σκοπέλους καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας μία άρτια από πλευράς τήρησης των μέτρων κατά του Covid-19 διοργάνωση, αλλά και μια δράση που απέφερε εκ νέου σημαντικά έσοδα στον Οργανισμό, τα οποία με το νέο έτος θα επιστραφούν ανταποδοτικά μέσω προγραμμάτων και εκδηλώσεων προς τους πολίτες της Σαντορίνης.

Επί ένα συνεχόμενο μήνα, στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» είχαμε την τύχη να υποδεχθούμε εκατοντάδες παιδιά του νησιού και όχι μόνο, των οποίων τα χαμόγελα ευτυχίας στα πρόσωπά τους ήταν η δική μας ανταμοιβή.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και να μην ευχαριστήσουμε μέσα απ’ την καρδιά μας όλους εκείνους που αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη για να μπορέσει να λειτουργήσει το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό». Τα μέλη του Δ.Σ του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, τους εργαζόμενους του Οργανισμού, τους χορηγούς μας, τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στη σκηνή μας, τους εθελοντές που ανιδιοτελώς και αγόγγυστα πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους καθημερινά και φυσικά όσους για μικρό ή  μεγάλο χρονικό διάστημα έθεσαν εαυτόν για να κάνουν ακόμα πιο όμορφα τα «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη».

Υποδεχόμαστε το νέο χρόνο με χαμόγελο και ατενίζουμε τους επόμενους μήνες μ’ εκείνο το βλέμμα αισιοδοξίας που μας έμαθαν τα παιδιά σας και υποσχόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα, ώστε και τα επόμενα «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη» να είναι ακόμα πιο μαγικά.

ΔΑΠΠΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *