Τον Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης κ. Νικόλαο Λειβαδάρα επισκέφθηκαν σήμερα, Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, οι εκπρόσωποι της Κατασκευαστικής – Επενδυτικής Εταιρείας Crystal Water S.A. κ.κ. Θεοδώρα Ηλίεβα και Φαίη Αναγνωστοπούλου και οι Κινέζοι μέτοχοι και επενδυτές κ.κ. Lu Fu και Hanley Zhang, προκειμένου να συζητήσουν για τα νέα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας.

Η Crystal Water S.A. ήδη δραστηριοποιείται στο νησί μας τα τελευταία 10 έτη, έχοντας προχωρήσει σε επενδύσεις 3,5 εκ. ευρώ στην περιοχή του Μ. Γιαλού, ένα ποσοστό των οποίων έχει διατεθεί στην κατασκευή κατοικιών. Τα επόμενα σχέδια της εταιρείας είναι η επέκταση των επενδύσεων σε 15 εκ. ευρώ για τη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου στην ίδια περιοχή, το οποίο φιλοδοξούν να καταστεί το καλύτερο του νησιού.

Ο κ. Λειβαδάρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιλογή της Σύρου για το συγκεκριμένο εγχείρημα, επισημαίνοντας πόσο σημαντικές είναι οι επενδύσεις τέτοιου βεληνεκούς για την τοπική μας κοινωνία, δεδομένου ότι δημιουργούν πολλαπλά οφέλη, διανοίγοντας νέες οικονομικές και επαγγελματικές προοπτικές και αναβαθμίζοντας το τουριστικό μας προϊόν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *