Τα συλλυπητήριά τους για την απρόσμενη απώλεια του καλού συνάδελφου δημοσιογράφου, Θεοδόση Δανάμπαση, εξέφρασαν διάφοροι φορείς της Σύρου.

Δημοτική Αρχή Σύρου – Ερμούπολης:

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στο νησί μας η είδηση για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του αγαπητού δημοσιογράφου Θεοδόση Δανάμπαση. Ένας ευγενής, καλοσυνάτος και πάντα χαμογελαστός άνθρωπος, ένας δημοσιογράφος με επαγγελματικό ήθος και συνέπεια.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Σύρου – Ερμούπολης, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Καλό ταξίδι, Θεοδόση.

 

Δημοτική Παράταξη ” Η Σύρος που αξίζουμε”:

“Είμαστε συγκλονισμένοι από τον χθεσινό αδόκητο χαμό του δημοσιογράφου της εφημερίδας ο Λόγος των Κυκλάδων, Θεοδόση Δανάμπαση. Ο Θεοδόσης άφησε το Σάββατο 28/5/22 την επίγεια ζωή προδομένος από την καρδιά του, σε πολύ νεαρή ηλικία.

Η δημοτική μας παράταξη εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στη δημοσιογραφική οικογένεια και σε όλους τους οικείους του.

Θα θυμόμαστε πάντα το χαμόγελο, την καλοσύνη και την ευγένεια του εκλιπόντος, καθώς και τη συνεχή και ενεργή παρουσία του στο καθημερινό ρεπορτάζ.

Καλό σου ταξίδι, Θεοδόση!”

Δημοτική Παράταξη Σύρου – Ερμούπολης

Η Σύρος που Αξίζουμε

 

Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης:

Σαν ψέμα ακούστηκε στ’ αυτιά μας πως έφυγε από κοντά μας ο αγαπητός άνθρωπος  και δημοσιογράφος Θεοδόσης Δανάμπασης.

Ο Θεοδόσης που γνωρίσαμε και πολλές φορές μοιραστήκαμε τις ανησυχίες μας για τον τόπο μας  έφυγε πρόωρα από κοντά μας σε νεαρή ηλικία , αφήνοντας το αποτύπωμα της γραφής του  ανεξίτηλο για πάντα στις καρδιές μας.

Καλό ταξίδι Θεοδόση..

Η Πρόεδρος και τα μέλη της Κοινότητας Ερμούπολης εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους προς την οικογένειά και τους οικείους του”.

 

Δημοτική Παράταξη “Πρώτα η Σύρος “:

Tα λόγια είναι περιττά για την απώλεια του Θεοδόση Δανάμπαση….

Καλό ταξίδι, φίλε….

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

«ΠΡΩΤΑ Η ΣΥΡΟΣ»

 

Λαϊκή Συσπείρωση Σύρου Ερμούπολης:

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δημοσιογράφου Θεοδόση Δανάμπαση για την ξαφνική απώλεια του.

Ο Θεοδόσης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία για αυτό και τα δυσάρεστα νέα της απώλειας του προκάλεσαν θλίψη σε όλους μας. Πάντα με το χαμόγελο, αντικειμενικός και συνεπής επαγγελματίας, η συνεργασία μαζί του ήταν εξαιρετική.

Καλό ταξίδι Θεοδόση”.

Λαϊκή Συσπείρωση Σύρου Ερμούπολης