Συνελήφθη το Σάββατο 1 Ιουνίου 2023 στην Πάρο, ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εντοπισμού ύποπτου δέματος ναρκωτικών σε εταιρία ταχυμεταφορών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, τέθηκε σε εφαρμογή διαδικασία ελεγχόμενης παράδοσης.

Τα δέμα παραδόθηκε στον παραλήπτη και άμεσα ακινητοποιήθηκε από στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου που χειριζόταν την εξέλιξη της υπόθεσης.

Κατά τον έλεγχο του δέματος, διαπιστώθηκε ότι περιείχε επιμελώς κρυμμένες δύο συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 245,8 γραμμαρίων καθώς και 25 αυτοκόλλητα εμποτισμένα με LSD συνολικού βάρους 20,2 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του δράστη, οπού βρέθηκαν στην κατοχή του  19,6 γραμμάρια κάνναβης, 1,5 γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας, κινητό τηλέφωνο και 854,20 ευρώ.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.