Τη Θηρασιά επισκέφθηκε ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κοινότητας Πέτρο Καραμολέγκο και με μεγάλο μέρος των κατοίκων του νησιού.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κοινότητας, ο κ. Φόρτωμας επισήμανε για ακόμη μια φορά τη σημαντική στήριξη της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και τη δικιά του συμβολή στην ανάπτυξη του νησιού, σε αγαστή πάντοτε συνεργασία με τον πρόεδρο Πέτρο Καραμολέγκο και το τοπικό συμβούλιο. Επίσης, ο υπ. Βουλευτής, δήλωσε για ακόμη μια φορά ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους του νησιού και θα προσπαθεί να επιλύει τα ζητήματα που τους απασχολούν βελτιώνοντας, με τις ενέργειες και τις προσπάθειές του, την καθημερινότητά τους.
Στο τέλος της επίσκεψής του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Θηρασιά! Αυτός ο μαγικός τόπος, «ο μικρός… ο μέγας»! Η ομορφιά των ανθρώπων μας εδώ, ο καλός τους λόγος, η αλήθεια στο βλέμμα τους και η αισιοδοξία που τους δίνει η δύναμη της θάλασσας, με γεμίζουν δύναμη κι εμένα. Δύναμη και περηφάνια! Συνεχίζουμε #mazi»