Πριν από μερικές ημέρες είχαμε την αίσθηση πως η Μύκονος διαθέτει την πιο ακριβή βενζίνη στην Ελλάδα. Διαβάσατε άλλωστε και το σχετικό άρθρο στο Newsauto, ενώ από τις εικόνες των πρατηρίων φαινόταν πως η αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων άγγιζε τα 2,295 ευρώ ανά λίτρο.

Μία εβδομάδα αργότερα το… κοντέρ καταρρίφτηκε από πρατήριο της Σαντορίνης όπου η τιμή πραγματικά θύμισε εποχές που ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Όπως θα δείτε χαρακτηριστικά, η αμόλυβδη βενζίνη 95 οκτανίων και σε συγκεκριμένο πρατήριο από το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων με την παγκόσμια αίγλη, πωλείται 2,351 ευρώ ανά λίτρο!

Πάνω από τα 2,5 ευρώ η 100άρα!

Οι τιμές ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο στην περίπτωση της 100άρας αμόλυβδης βενζίνης όπου το κόστος ανά λίτρο αγγίζει τα 2,521 ευρώ. Καλά διαβάσατε και καλά είδατε…

Εντυπωσιακά υψηλή και η τιμή στο diesel όπου το «απλό» κοστίζει 1,991 ευρώ και το ενισχυμένο 2,070.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι διαφορές συγκριτικά με πρατήρια της Ηπειρωτικής Ελλάδας (ή ακόμα και με αντίστοιχα πρατήρια της Σαντορίνης) τρομάζουν και θα λέγαμε όχι άδικα, αν αναλογιστείς κανείς πως για κάθε γέμισμα ο ιδιοκτήτης ενός μεσαίου αυτοκινήτου πρέπει να πληρώσει σχεδόν 20 ευρώ περισσότερα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *