Η αντιπολίτευση που επιχειρεί να κάνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ, θα ήταν τουλάχιστον παιδαριώδης, αν δεν άγγιζε τα όρια της ύβρεως απέναντι σε ένα τόπο λαβωμένο, αλλά παράλληλα φανερώνει και πλήρη έλλειψη αυτογνωσίας.
Είναι κωμικό να θεωρεί την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις πληγείσες από την φωτιά περιοχές, ως ευθεία παρέμβαση στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κατ’ εντολήν κομματικός υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, η υποψηφιότητα του οποίου προέκυψε με διαταγή του κομματικού του φορέα.
Είναι όμως, ακόμη περισσότερο, τραγικό, να μέμφεται τον Πρωθυπουργό της χώρας για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει, για την πληγωμένη από την φωτιά Ρόδο, εκείνος που επέλεξε τις μέρες που το νησί καιγόταν, για να ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του στις περιφερειακές εκλογές! Ποιος αισθάνεται την ανάγκη να το κάνει αυτό; Ποιος βλέπει στη φωτιά την ευκαιρία για να ξεκινήσει την πολιτική του καριέρα; Είναι ο ορισμός του πολιτικού αριβισμού, που στην προκειμένη περίπτωση και λόγω της σοβαρότητας της περίστασης, μετατρέπεται σε ωμή πολιτική τυμβωρυχία.

 

Μπροστά το Νότιο Αιγαίο 

Μπροστά το Νότιο Αιγαίο 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *