Πραγματοποιήθηκε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών η συνεδρίαση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, με διευρυμένη σύνθεση, ενώ προηγήθηκε με πλήρη απαρτία η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου. 

Στην Συνέλευση του ΦΟΔΣΑ ο κ. Χατζημάρκος ανέφερε πως η Περιφέρεια στηρίζει και πως έρχεται νέο προσωπικό που θα χρειαστεί όμως κάποιο χρονικό διάστημα για να ενσωματωθεί.

Επίσης πως βρίσκονται σε εξέλιξη έργα 253 εκατ. ευρώ και πως κάποια δεν υλοποιούνται εξαιτίας της καθυστέρησης στο ΥΜΕΠΕΡΑ που χρειάζεται μέχρι και 1,5 χρόνο για να ελεγχθεί ένας φάκελος.

Ενώνω την φωνή μου μαζί σας για να αλλάξει η νομοθεσία, είπε, που έχει απαρχαιωμένα διοικητικά εργαλεία σε ένα πεδίο που παρουσιάζονται νέα άγνωστα προβλήματα.

Στην διευρυμένη συνεδρίαση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου που ακολούθησε υπό την προεδρία του δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και του γραμματέα Γεώργιου Πόκκια, παρευρέθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, ο υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς, ο γενικός γραμματέας του εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης, οι βουλευτές Βασίλειος Υψηλάντης και Γεώργιος Νικητιάδης. 

Τον χαιρετισμό και την πλήρη στήριξη στα αιτήματα της ΠΕΔ ΝΑ του νεοεκλεγέντος προέδρου της ΚΕΔΕ Λάζαρου Κυρίζογλου, μετέφερε ο Β’ Αντιπρόεδρος και δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς. 

Σε κλίμα συγκίνησης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του μέλους και Αντιδημάρχου του Δήμου Ρόδου Βασίλη Μανέττα.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *