Σε Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του Δήμου Αμοργού ανακηρύχτηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η παραολυμπιονίκης κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, είναι λογοθεραπεύτρια και η μεγάλη της αγάπη είναι η κολύμβηση όπου έχει κερδίσει μεγάλες διακρίσεις και έχει κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες. Έχει διακριθεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ενώ είναι και κάτοχος πανελληνίων ρεκόρ.

Η παραολυμπιονίκης κολύμβησης τίμησε την Αμοργό με την παρουσία της στο Φεστιβάλ «Συνυπάρχω» όπου και  πραγματοποίησε την προπόνηση της στα καταγάλανα νερά της  Αιγιάλης κάνοντας χρήση του μηχανήματος Seatrck.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος δήλωσε, «Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου αποτελεί πηγή έμπνευσης και δύναμης για όλους μας. Αποτελεί τιμή για τους Αμοργιανούς που λάτρεψε το νησί μας κατά την παρουσία της σε αυτό με το Φεστιβάλ Συνυπάρχω και αποφασίσαμε να συνυπάρξουμε μέσα από δράσεις που στόχο έχουν πρωτίστως την βελτίωση της ζωής των  ΑμεΑ μέσα από την προσβασιμότητα τους σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας και στην συνέχεια την προβολή της Αμοργού μέσα από δράσεις της παραολυμπιονίκη μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *