Η Interamerican και η ONEX Neorion Shipyards ανανέωσαν για δεύτερη χρονιά τη μεταξύ τους συνεργασία, ασφαλίζοντας, μέσω χορηγίας, όλους τους κατοίκους του νησιού της Σύρου με το πρόγραμμα Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας της Εταιρείας.

H συμφωνία αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΟΝΕΧ NEORION SHIPYARDS στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του ομίλου ΟΝΕΧ, περιλαμβάνοντας μια σειρά από κρίσιμες υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας στην τοπική κοινωνία της Σύρου, όπως:

  • Υπηρεσία επείγουσας αερομεταφοράς, συμπληρωματικά ως προς το δημόσιο σύστημα υγείας και μετά από ιατρική γνωμάτευση, για περιστατικά που χρήζουν άμεσης ιατρικής αντιμετώπισης σε νοσηλευτήρια εκτός του νησιού. Η υπηρεσία ενεργοποιείται από τους ιατρούς των δομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας στη Σύρο σύμφωνα με το πρωτόκολλο, σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο σοβαρό περιστατικό ασθένειας ή ατυχήματος που χρειάζεται να μεταφερθεί και εφόσον δεν είναι διαθέσιμα τα μέσα αερομεταφοράς του ΕΚΑΒ.
  • Συμβουλευτικές ιατρικές υπηρεσίες όλο το 24ωρο, μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 1010 της Interamerican.

Το πρόγραμμα ασφαλιστικής κάλυψης των κατοίκων της Σύρου από την Interamerican και την ONEX Neorion Shipyards, έχει συμβάλει τα μέγιστα στην περίθαλψη κρίσιμων περιστατικών και στη διάσωση συμπολιτών μας. Ενδεικτικά, από την εφαρμογή του ομαδικού ασφαλιστήριου την προηγούμενη χρονιά, έγιναν τρεις επείγουσες αερομεταφορές, εκ των οποίων οι δύο με υγειονομικό αεροπλάνο και η μία με ελικόπτερο. Το σύνολο των περιστατικών διακομίστηκε στην Αθήνα.

Την ευθύνη διαμεσολάβησης έχει ο κ. Πέτρος Καπέλλας, manager του γραφείου Πωλήσεων Interamerican Σύρου.