Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, ο Όμιλος ΟΝΕΧ αφουγκραζόμενος τις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η μέση ελληνική οικογένεια και θέλοντας να στηρίξει με πράξεις εκατοντάδες οικογένειες εργαζομένων σε Σύρο και Ελευσίνα, προχώρησε σε μια κίνηση αλληλεγγύης, που έφερε το χαμόγελο στα χείλη μικρών και μεγάλων.
Συγκεκριμένα, προσέφερε δωροεπιταγές στους εργαζόμενους – γονείς των ναυπηγείων Σύρου και Ελευσίνας, με τη δυνατότητα αυτές να εξαργυρώνονται σε καταστήματα της περιοχής τους. Παράλληλα, το Προεδρείο του Σωματείου Εργαζόμενων Ναυπηγείων Ελευσίνας σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς τους συναδέρφους τους στα ναυπηγεία της Σύρου, προσέφερε δώρο σχολικά είδη σε κάθε μαθητή – παιδί εργαζόμενου των ναυπηγείων του Νεωρίου, αποδεικνύοντας ότι ο Όμιλος ΟΝΕΧ έχει κατορθώσει να εμφυσήσει ένα αίσθημα υποστήριξης και συνεργασίας σε καθεμία και καθέναν που είναι μέλος του ναυπηγικού Ομίλου.
Αντίστοιχες πρωτοβουλίες έχουμε δει και στο παρελθόν από την ΟΝΕΧ, η οποία αποδεικνύει με κάθε τρόπο ότι οι εργαζόμενοί της αποτελούν μέρους του οράματος του Ομίλου. Μέσα στους μεγάλους στόχους της ΟΝΕΧ άλλωστε, όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλός της, Π. Ξενοκώστας, είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος, όπου ο εργαζόμενος είναι συνδιαμορφωτής της εταιρικής κουλτούρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *