Ευχαριστήριο της οικογένειας του 16χρονου Γιάννη Γιανεδάκη που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα σε τροχαίο δυστύχημα στη Σύρο:

Η οικογένεια μας, βαθύτατα συντετριμμένη από τον άδικο χαμό του πολυαγαπημένου μας παιδιού, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, όσο και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν, καθώς και το ΕΚΑΒ Σύρου, για την πραγματική μάχη την οποία έδωσαν για να  κρατήσουν το παιδί μας στη ζωή. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου κ. Ρούσα Νικόλαο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ και τους ιερείς της Ορθόδοξης εκκλησίας καθώς και τον Σεβασμιότατο καθολικό Επίσκοπο Σύρου κ. Πέτρο Στεφάνου και τους ιερείς της Καθολικής εκκλησίας.

Τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στους φίλους και συναδέλφους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Γραφείο Τελετών Α. Μανδηλαράς, τα καταλύματα Vivianna’ s View, το πρακτορείο Gaviotis Travel Syros, το Plaza Catering και το ανθοπωλείο Κεραμική Αυλή, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μας πρωτίστως ως άνθρωποι.

Τέλος ως ελάχιστη υποχρέωση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις επιχειρήσεις του τόπου μας οι οποίες στάθηκαν δίπλα μας με πολλή αγάπη, όλη την σχολική και εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού μας, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, όλη την συριανή κοινωνία, όλους εσάς και τον καθένα ξεχωριστά, για την παρουσία σας και την συμπαράσταση σας στο βαρύ πένθος μας, για τον αδόκητο και άδικο χαμό του πολυαγαπημένου μας παιδιού, αδελφού

ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑΝΕΔΑΚΗ

Η οικογένεια του

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *