Η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. συνεχίζοντας τις επισκέψεις της στα νησιά, επισκέφτηκε για ακόμα μία φορά την Τήνο, στις 6-7 Μαΐου 2023.

Το Σάββατο 6/5 η κ. Χανιώτη, συνοδευόμενη από τον αναπληρωτή συντονιστή της Ο.Μ. Τήνου, Βαγγέλη Κοντιζά, επισκέφτηκε τη Χώρα, όπου συναντήθηκε με μέλη, φίλους του κόμματος, επαγγελματίες και πολίτες, ώστε να επικοινωνήσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., αλλά κυρίως για να ακουστούν οι προβληματισμοί των πολιτών.

Την Κυριακή, 7/5  η κ. Χανιώτη με τους συν-υποψήφιούς της Β.Γλέζο και Ν. Συρμαλένιο, παραβρέθηκαν στο μεγάλο προσκύνημα στο Βρυσί της Παναγίας Βρυσιώτισσας όπου  μαζί με πλήθος πιστών τόσο από την Τήνο, όσο και απ’ άλλα νησιά των Κυκλάδων, συμμετείχε στη λιτάνευση της εικόνας και τη Θεία λειτουργία. Στη συνέχεια η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τους συν-υποψηφιους της Β. Γλέζο, Ν. Συρμαλενιο, Θ. Καραμολέγκου περιόδευσαν  στα χωριά Πύργο, Κώμη και Καλλονή .

Η κ. Χανιώτη έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είναι κοινή διαπίστωση σε κάθε επίσκεψή μου σε νησί των Κυκλάδων, ότι υπάρχει αγανάκτηση από τους πολίτες για την κατάσταση που βιώνουν. Οι δίκαιες διαμαρτυρίες τους έχουν να κάνουν με την υγεία, την εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα, την έλλειψη έργων υποδομών στα νησιά μας, και εντέλει, την ανάγκη του κόσμου για πολιτική αλλαγή.

Η πολιτική αλλαγή πλησιάζει γιατί οι πολίτες όλης της χώρας δίνουν ραντεβού στις κάλπες στις 21 Μαΐου. #Δικαιοσύνη παντού, #δικαιοσύνη στους νησιώτες, #δικαιοσύνη τώρα!».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *