Αγαπημένοι Αμοργιανοί,

Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου του 2019, εμπιστευθήκατε την ομάδα της δημοτικής παράταξης «Αμοργός, Συμμετοχή και Δημιουργία» για να οδηγήσουμε την Αμοργό μας στο μέλλον με επίκεντρο τον σεβασμό προς τον πολίτη και τις ανάγκες του.

Σε λίγους μήνες ολοκληρώνουμε την πρώτη θητεία μας στο τιμόνι του Δήμου μας. Μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο για την Αμοργό μας.

Αντιμετωπίσαμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και δώσαμε λύσεις στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Διαχειριστήκαμε έκτακτες κρίσεις με επιτυχία. Εργαστήκαμε και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Σε ένα μεγάλο ποσοστό τα καταφέραμε. Έχουμε όμως πολλά να κάνουμε ακόμη, και θα τα κάνουμε όλοι ΜΑΖΙ, γιατί καμία και κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα για να πάμε την Αμοργό εκεί που της αξίζει.

Συμπατριώτες,

Ο δημοτικός συνδυασμός «Αμοργός, Συμμετοχή και Δημιουργία» δηλώνει δυναμικά «παρών» στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου, με δυνατή ομάδα, έτοιμη να συνεχίσει το έργο δημιουργίας και προσφοράς στο νησί μας.

Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια και να σας δηλώνουμε πως Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΕΡΓΟ. Με πάθος και αφοσίωση θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να πάει η Αμοργός μας πιο ψηλά.

Σας ζητάμε να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας στην παράταξη μας για ακόμα μια θητεία.

Σας καλούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να συνεχίζουμε να χτίζουμε το μέλλον της Αμοργού μας.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΟΡΓΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *