Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος διοργανώνει την περίοδο των εορτών για τρίτη φορά το μεγαλύτερο «Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο του Ν. Αιγαίου» στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Σαντορίνης από τις 2 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 8 Ιανουαρίου 2023.

Η δράση «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη» αποτελεί μία εξαιρετικής σημασίας εκδήλωση που αφορά στα παιδιά και στις οικογένειες του νομού και γι’ αυτό οι περισσότερες δραστηριότητες εντός του χώρου αφορούν την αλληλεπίδραση γονέα – παιδιού. Άλλωστε, στόχος μας είναι για άλλη μια φορά οι μεγάλοι που θα βρεθούν στο χώρο μας να νοιώσουν παιδιά και τα παιδιά να διασκεδάσουν και νοιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Τα «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη» αποκτούν μάλιστα χρόνο με το χρόνο πανελλαδική φήμη και είναι ενδεικτικό ότι στην τελευταία διοργάνωση πραγματοποιήθηκαν πέντε ζωντανές συνδέσεις από το χώρο των εκδηλώσεων με εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικά δίκτυα.

Η προηγούμενες επιτυχημένες χρονιές μας γεμίζουν με όρεξη και διάθεση για να πραγματοποιήσουμε το φετινό «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» ακόμα μεγαλύτερο και με περισσότερες δράσεις.

Αν θες κι εσύ να γίνεις μέρος του “Χριστουγεννιάτικου Χωριού” και να συμβάλλεις ενεργά με τη χορηγία σου επικοινώνησε με το Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ προκειμένου να ενημερωθείς για τον τρόπο που μπορείς να προβάλλεις την επιχείρησή σου στο κορυφαίο σημείο συνάντησης μικρών και μεγάλων την περίοδο των Χριστουγέννων.

“Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα Χριστούγεννα… μαγικά”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *