Φλώρα Λήδα Εμμ. Καραμολέγκου (Λώρα)

Επιχειρηματίας Τουρισμού

Η Λώρα μεγάλωσε στη Σαντορίνη, παρατηρώντας από την πρώτη γραμμή την μεγάλη τουριστική ανάπτυξη του νησιού, ούσα δεύτερη γενιά ξενοδόχων.
Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λογιστική και Χρηματοοικονομική, για να επιστρέψει πίσω και να εργαστεί στα ξενοδοχεία της οικογένειας της.
Ο διεθνής χαρακτήρας των επιχειρήσεων τους, τα συνεχή ταξίδια στο εξωτερικό, της δίνουν συνεχώς την ευκαιρία να παρακολουθεί τις τελευταίες παγκόσμιες τουριστικές εξελίξεις και τάσεις του τουρισμού, με την ίδια να υποστηρίζει και να εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες πρακτικές.
Η βιώσιμη ανάπτυξη χωρίς εκπτώσεις, αποτελεί το στόχο όχι απλά των επιχειρηματικών της σχεδίων, αλλά και το όραμα της για τη Σαντορίνη.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Λώρα Καραμολέγκου, ένα άξιο μέλος της νέας γενιάς Σαντορινιών, που με αφοσίωση, συνέπεια και έργο θα στηρίξουν το όραμα της Παράταξης, για ένα βιώσιμο, στιβαρό μέλλον για τη Σαντορίνη και τη Θηρασία μας.

 

Γιώργος  Κατσίπης του Μαρίνου 

Επαγγελματίας Τουρισμού 

Ο Γιώργος είναι ξενοδόχος δεύτερης γενιάς στη Σαντορίνη, συνεχίζοντας το όραμα της οικογένειας του, για την βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί.
Με σπουδές στον τουρισμό, με εμπειρία, σημαντικές διακρίσεις και όραμα, καταφέρνει σήμερα να διοικεί τις οικογενειακές επιχειρήσεις με επιτυχία και διαρκή, σύγχρονη ανάπτυξη.
Με οδηγό την απόλυτη έννοια της φιλοξενίας, ο Γιώργος υπηρετεί στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή τον πολιτισμό, την αισθητική, έχοντας πάντοτε άξονα τον άνθρωπο.
Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Γιώργο Κατσίπη, ένα άξιο μέλος της νέας γενιάς Σαντορινιών, που με αφοσίωση, συνέπεια και έργο θα στηρίξουν το όραμα της Παράταξης, για ένα βιώσιμο, στιβαρό μέλλον για τη Σαντορίνη και τη Θηρασία μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *