Στην παρουσίαση 24 ακόμα υποψηφίων προχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ” Αναγέννησί μας “, κ. Αλέξανδρος Αθανασίου.
Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση – ανακοίνωση του Αλέξη Αθανασίου:
Αγαπητές Συριανές Συμπολίτισσες & Αγαπητοί Συριανοί Συμπολίτες μου,
νιώθοντας ιδιαίτερη χαρά και τιμή ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης «Αναγέννησί μας», σας παρουσιάζω σήμερα, Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023, εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του Οκτωβρίου, 24 ακόμη Υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους, συνοδοιπόρους και συνεργάτες μας.
Η σύνθεση του ψηφοδελτίου μας, επιβεβαιώνει τη δυναμική του Συνδυασμού μας, ο οποίος αποτελείται από έναν σταθερό κορμό από έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης, ταυτόχρονα όμως διευρύνει αδιάκοπα το στελεχιακό του δυναμικό, με στόχο ένα πολυσυλλεκτικό, πιο αποτελεσματικό, ακόμη πιο ποιοτικό και ισχυρό ψηφοδέλτιο.
Συμπολίτες μου, η δύναμη της πόλης και του νησιού είναι η δύναμη των ανθρώπων μας, είμαστε Όλοι Εμείς Μαζί! Είμαι πολύ υπερήφανος, διότι σήμερα σας παρουσιάζω 24 συνδημότισσες και συνδημότες που μου έκαναν την τιμή να συμπορευτούν και να πλαισιώσουν το συνδυασμό μας. Μοιράζονται μαζί μας, τις ίδιες αξίες και τις ίδιες προσδοκίες για το νησί μας. Τους ευχαριστώ όλους και όλες, εγκάρδια και ειλικρινά και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε μαζί όχι μόνο προεκλογικά, αλλά και —πρώτα ο Θεός— μετεκλογικά.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως εκπροσωπείται όλο το νησί μας, μέσα από τα δύο φύλα, τις διαφορετικές ηλικίες, την πολύχρονη εμπειρία, τη νεανική ορμή, όπως επίσης και την ευρύτητα των πολιτικών απόψεων.
Επίσης, οι υποψήφιοί μας εκπροσωπούν την κοινωνική διαστρωμάτωση του τόπου μας και τις πολλές και διαφορετικές επαγγελματικές ομάδες, καθώς μεταξύ άλλων, είναι επιστήμονες, επιχειρηματίες, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι. Η κοινωνική πλειοψηφία που διαμορφώνεται να είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα εργασθεί με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση για να πάμε το νησί και το Δήμο μας ακόμη πιο μπροστά!
Σας ευχαριστώ πολύ!
Αλέξανδρος Αθανασίου
Υπ. Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *