Εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο Διοικητή του Γ. Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο & Πρώιο», κ. Νικόλαο Ρούσα, πραγματοποίησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Αλέξης Αθανασίου, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Δημήτρη Κοσμά.
Η συζήτηση με τον Διοικητή, διάρκειας μιάμισης ώρας, έγινε σε ένα ζεστό, φιλόξενο και εποικοδομητικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις προοπτικές ανάπτυξης του Νοσοκομείου, τις συνεργασίες και τις συνέργειες που μπορούν και πρέπει να προκύψουν με το Δήμο και τους Φορείς της Σύρου με γνώμονα πάντα την ενίσχυση του σημαντικού ρόλου που έχει το Νοσοκομείο στο πολυπόθητο αγαθό της Υγείας, όχι μόνο στο νησί μας, αλλά και στα υπόλοιπα Κυκλαδίτικα νησιά.
Συμφωνήθηκε ότι μόνο με ενότητα, κοινή συνεργασία και με την τοπική κοινωνία στο πλευρό μας, θα μπορέσουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και προοπτικές που θα υλοποιηθούν στοχευμένα, με μόνο σκοπό την ανάπτυξη, την ευημερία και την επιτυχία στη λειτουργία του Νοσοκομείου μας.
Ευχόμαστε από καρδιάς στο νέο Διοικητή καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε και δίνουμε υπόσχεση να γίνουμε αρωγοί στην προσπάθειά του για ένα Νοσοκομείο αντάξιο της ιστορίας του και της διαχρονικής προσφοράς στην Υγεία των συμπολιτών μας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *