Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου (4th Kimolos International Film Festival) θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 20 Ιουνίου 2022.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη ξεκινά και επίσημα, καθώς η διοργάνωση δημοσίευσε τη φετινή αφίσα, η οποία εμπνέεται από την ανάγκη για επιστροφή στις ρίζες μας και αποτελεί μια υπενθύμιση να περπατήσουμε πάλι ξέγνοιαστοι. Την αφίσα υπογράφει ο μόνιμος συνεργάτης του φεστιβάλ Αντώνης Κλειδουχάκης.

Έπειτα από 3 χρόνια, επιστρέφει στο νησί η ηθοποιός με καταγωγή από την Ελλάδα και το Εκουαδόρ, Nia Foes, για να παρουσιάσει την κινηματογραφική διοργάνωση για αυτήν τη χρονιά.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής θα διατελέσει η Lynda Belkhiria, η οποία είναι πρόεδρος του νεοσύστατου πολιτιστικού συλλόγου Action 216 στην Τυνησία, σύμβουλος σε θέματα κινηματογράφου και programmer σε διεθνή φεστιβάλ.

Η διοργάνωση θα ανακοινώσει σύντομα το πλήρες πρόγραμμα των προβολών, οι οποίες, όπως κάθε χρόνο, διεξάγονται δωρεάν και φιλοξενούνται σε εμβληματικές υπαίθριες τοποθεσίες της Κιμώλου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *