Προ ολίγων ημερών διεξήχθη τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Λ.Σ. Κυκλάδων, εκτός της έδρας (Σύρος) της Ένωσης και συγκεκριμένα στη νήσο Μήλο.

Σε θερμό και οικογενειακό περιβάλλον, με την αθρόα προσέλευση του προσωπικού του Λιμεναρχείου Μήλου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση κοπής της Αγιοβασιλειόπιτας της Ένωσης, τηρουμένων των μέτρων αυξημένης ατομικής προστασίας και προστασίας δημόσιας υγείας έναντι covid-19.

Κατά την πραγματοποίηση της επίσκεψης στο Λιμεναρχείο Μήλου, καθώς και στο Λιμενικό Σταθμό της Κιμώλου, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα του προσωπικού, με σημαντικότερο αυτό της μη εύρεσης διαθέσιμης στέγης για τη διαμονή των στελεχών στο νησί και των ιδιαιτέρως αυξημένων μισθωμάτων που απαιτούνται να καταβληθούν για την μίσθωση κατοικίας.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων στηρίζει σθεναρά τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων των Λιμενικών Αρχών Μήλου-Κιμώλου, ζητώντας την κατά το δυνατόν περαιτέρω ενίσχυσή τους, καθώς και την ικανοποίηση του αιτήματος των στελεχών που έχουν συμπληρώσει τον ελάχιστο χρόνο παραμονής, για μετακίνηση αυτών σε τόπο-υπηρεσία προτίμησης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *