Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν επικοινωνίας του Προέδρου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Αλαφούζου Βασίλη με τις διοικήσεις των συλλόγων αποφασίστηκε η αναβολή της έναρξης των προπονήσεων των αναπτυξιακών τμημάτων λαμβάνοντας υπόψιν την εξέλιξη της πανδημίας όπως αυτή καταγράφεται από τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Με γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας θεωρήσαμε ότι αυτή η αναβολή επανέναρξης των προπονήσεων θα συνδράμει στην προσπάθεια όλων μας να κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα η διασπορά στο νησί μας και θα επιτρέψει πολύ σύντομα την επιστροφή του Κλειστού Γυμναστηρίου σε ρυθμούς καθημερινής λειτουργίας με ασφάλεια.

Οι γονείς και οι αθλητές των τμημάτων θα ενημερωθούν το προσεχές διάστημα από τους συλλόγους όσον αφορά στην νέα ημερομηνία έναρξης των προπονήσεων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις διοικήσεις και τους προπονητές των συλλόγων Α.Ο Θήρας, Α.Ε Σαντορίνης και Α.Σ Μαχητές για την άψογη επικοινωνία και την συναντίληψη στην αντιμετώπιση της παρούσας συνθήκης.

Ευχόμαστε καλή και ασφαλή χρονιά σε όλους και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε από κοινού να εργαζόμαστε με σοβαρότητα για την διασφάλιση της αθλητικής δραστηριότητας στο νησί μας που τόσο σημαντική είναι για την τοπική κοινωνία και τα παιδιά.

 

Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *