ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Σαντορίνη: Αρχές Ιουνίου ξεκινούν πτήσεις από τη Ντόχα του Κατάρ

Η Σαντορίνη γίνεται ο τρίτος ελληνικός προορισμός στον οποίο θα πετάει φέτος η Qatar Airways, μετά τη Μύκονο και την Αθήνα. Οι πτήσεις από Ντόχα προς Σαντορίνη θα ξεκινήσουν στις 7 Ιουνίου και θα εκτελούνται τρεις φορές την εβδομάδα (Τρίτη, Σάββατο και Κυριακή) με Airbus A320, με 12 θέσεις στην Business Class και 132 θέσεις στην Economy Class.

Την ίδια περίοδο, η Qatar Airways θα επανεκκινήσει επίσης τις εποχικές της πτήσεις της προς τη Μύκονο τέσσερις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή), ενώ για Αθήνα θα πετά δύο φορές την ημέρα, προσφέροντας περισσότερες επιλογές για επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για αναψυχή.

Με την προσθήκη των τριών εβδομαδιαίων πτήσεων προς τη Σαντορίνη, οι επιβάτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν άμεση συνδεσιμότητα με περισσότερους από 140 προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου Hamad, που συνδέεται με δημοφιλείς προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αυστραλία. Για παράδειγμα, οι πελάτες μπορούν να φύγουν από την Αυστραλία την Παρασκευή το βράδυ και να φτάσουν στη Σαντορίνη μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εντάξουμε στο παγκόσμιο δίκτυό μας το 2022 τη Σαντορίνη, αυτόν τον συναρπαστικό νέο προορισμό που έρχεται να προστεθεί σε αυτούς της Αθήνας και της Μυκόνου, για να γίνει η τρίτη μας πύλη σε αυτήν την όμορφη χώρα. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας όσο το δυνατόν περισσότερες απρόσκοπτες επιλογές απευθείας σύνδεσης. Αυτή η επέκταση θα εδραιώσει περαιτέρω τη σχέση μας με την Ελλάδα”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Qatar Airways, Akbar Al Baker.

SyrosTV1

Recent Posts

Πέντε φορές πάνω οι αυξήσεις σε τρόφιμα στην Ελλάδα έναντι της Ευρώπης

Συνεχίζει να πυρπολεί τα εισοδήματα των νοικοκυριών η ακρίβεια με τα πλέον επίσημα στοιχεία της Eurostat να…

4 months ago

Οι πληροφορίες των οχημάτων μας στο Gov.gr Wallet

Για πρώτη φορά οι πολίτες έχουν στο κινητό τους το σύνολο της πληροφορίας για το…

4 months ago

Έναρξη λειτουργίας εξέτασης Οστικής πυκνότητας στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου

Με την εγκατάσταση του καινούργιου μηχανήματος μέτρησης Οστική Πυκνότητας, που έγινε κατά την διάρκεια των…

4 months ago

Νεκρό βρέφος 6 μηνών – Συνελήφθη η μητέρα του

Ένα βρέφος, έξι μηνών, μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου και κατέληξε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.…

4 months ago

Παρέμβαση Δημάρχου Τήνου για το νέο σχέδιο πολεοδομικής μεταρρύθμισης

Ο δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς απέστειλε αρμοδίως την από 5 Ιανουαρίου 2024 επιστολή του, ενόψει…

4 months ago

Με 100.000 λιγότερες διεθνείς αφίξεις έκλεισε το 2023 για τις Κυκλάδες

Αν και δεν έχει ολοκληρωθεί η συγκέντρωση όλων των επίσημων στατιστικών στοιχείων του 2023, ο…

4 months ago